Παππάς σε δημοσιογράφους: «Πλάκα μου κάνετε; Ρωτήστε τον Κούλογλου» (video)

Επίθεση από τον Νίκο Παππά στον Στέλιο Κούλογλου, με αφορμή δημοσίευμα που δημοσιεύθηκε πριν μερικές ημέρες

pappas

Καλεσμένος στην κάμερα του Action 24 ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρώην μέλος του κόμματος, Στέλιο Κούλογλου κάνοντας του επίθεση για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Αφορμή για αυτό στάθηκε δημοσίευμα που ανέβηκε σε ιστότοπο του κ. Κούλογλου και έλεγε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε εντολή να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα απ’ την Κουμουνδούρου, κάτι το οποίο δεν ισχύει και διέψευσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, ο Νίκος Παππάς σε ερώτηση που του έγινε για το αν το πρώην μέλος του κόμματος ήθελε να υπονομεύσει το κίνημα, ο ίδιος παρότρυνε τον δημοσιογράφο να ρωτήσει τον ίδιο τον Στέλιο Κούλογλου, λέγοντας ότι προφανώς είχε και έχει άλλη ατζέντα απ’ αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διάλογος του Νίκου Παππά με τον δημοσιογράφο – «Ο Κούλογλου είχε άλλη ατζέντα»

Ερώτηση: «Γιατί να θέλει ο κύριος Κούλογλου να κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ;»

Νίκος Παππάς: «Ρωτήστε τον γιατί ήθελε να κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ και την προηγούμενη περίοδο».

Ερώτηση: «Υπονόμευε δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ κι όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ;»

Νίκος Παππάς: «Πλάκα μου κάνετε; Είστε στο πολιτικό ρεπορτάζ, είστε έμπειρος, προφανώς, ο άνθρωπος είχε άλλη ατζέντα την οποία υπηρέτησε».

Κασσελάκης: Οργισμένη απάντηση σε Κούλογλου

Αρκετά οργισμένος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης με ένα δημοσίευμα που γράφτηκε, το οποίο έλεγε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή να κατέβουν απ’ τα γραφεία του κόμματος οι αφίσες που δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαψεύδει τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε ότι site του Στέλιου Κούλογλου της κλεμμένης έδρας έγραψε κάτι τέτοιο, με τον ίδιο να τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι τόσο σεμνός που υπάρχει μόνο μια αφίσα με το πρόσωπο του στο κτήριο και ότι το άρθρο αυτό είναι καλή αφορμή ώστε να μπουν περισσότερες.

Μάλιστα επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τελειώσει όσο και αν τον πολεμάνε.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ», το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου. Δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτήριο.

Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη: τον άνθρωπο που δεν πλούτισε από την πολιτική, που δεν άφησε κόσμο να πεθάνει από την πείνα και έξω από νοσοκομεία εν μέσω κρίσης, που ξανάβαλε τη χώρα στις ράγες, που δε δίστασε να βάλει πρώτος το όνομά του για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν.»

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

eikona2

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

Η έναρξη των μαθημάτων του επόμενου κύκλου είναι 17 Μαΐου 2024.

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του στάβλου

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

ρεντη document

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Τέσσερις φορές άλλαξε η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοθετικό πλαίσιο για την οπαδική βία αλλά…