Γιώργος Λαμπάτος: Λύγισε από συγκίνηση ο ηθοποιός – «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είμαι μόνος χωρίς καμία συμπαράσταση» (video)

Για το κύμα συμπαράστασης που δέχθηκε, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για ακόμη μια φορά ο Γιώργος λαμπάτος

profile player 960x540 13

Από χθες που ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε τη θλιβερή οικονομική κατάσταση την οποία βρίσκεται, πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών έχουν εκφράσει τη στήριξη τους στον γνωστό ηθοποιό με την ανταπόκριση για βοήθεια να είναι συγκινητική.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και ανέφερε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετό κόσμο που του τηλεφώνησε, ενώ είπε ότι αυτή την περίοδο της ζωής του δεν έχει συμπαράσταση από πουθενά και το μόνο που θα ήθελε είναι μια δουλειά ώστε να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Επίσης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με την κ. Φόνσου για να πάει στο σπίτι του ηθοποιού, αλλά είναι πολύ κοντά στο να το κάνει.

Γιώργος Λαμπάτος – Λύγισε ο ηθοποιός

Πιο αναλυτικά ο ίδιος ανέφερε «Με τέτοιο ξεκίνημα και τόσες επιτυχίες που έχω κάνει, μου έκανε εντύπωση πώς δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να με πάρει σε μια δουλειά.

Πόσα χρόνια να αντέξει ένας άνθρωπος; Κάποιοι άνθρωποι συνετέλεσαν στο να μείνω χωρίς δουλειά και μου έκλειναν και άλλες πόρτες. Αυτός ο χώρος είναι η ζωή μου. Δεν έχω ζητήσει χρήματα, έχω ζητήσει δουλειά. Όποιος άνθρωπος δεν εργάζεται στα παραγωγικά του χρόνια, είναι ζωντανός νεκρός.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είχαν πολύ καιρό να ενδιαφερθούν για μένα. Είμαι μόνος μου εδώ και καιρό χωρίς καμία συμπαράσταση, ούτε από ανθρώπους του χώρου, ούτε από φίλους και γνωστούς. Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση.

Γίνεται χαμός από κόσμο που δεν είναι της δουλειάς και θέλει να με βοηθήσει, αλλά δεν χτυπάει για δουλειά. Με έχει πάρει ο οποιοσδήποτε τηλέφωνο, εκτός από σκηνοθέτες και παραγωγούς. Ελπίζω ότι θα συμβεί και αυτό στη συνέχεια.

Δεν έχω κάνει κάποια νύξη στην κα Φόνσου, βέβαια δεν είμαι μακριά. Έχω αποκομίσει πλούτο από το θέατρο και αυτός ο πλούτος με έχει κάνει να υπάρχω ακόμα.

Μπορεί μέσα από ένα υπόγειο να υπάρχει μία λάμψη, απλώς η τέχνη δεν τρώγεται και δεν συντηρεί την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου γιατί δυστυχώς η αξιοπρέπεια μετριέται με το χρήμα. Ούτε από τον Θεό ζήτησα τίποτα, δουλειά ζήτησα».

Μπιμπίλας: Ξεκαθαρίζει τι ισχύει για τον Λαμπάτο – «Δεν μας είχε ενημερώσει»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια μακροσκελή ανάρτηση πήρε θέση για τα όσα ακούγονται σχετικά με τη δραματική κατάσταση που βιώνει ο  Γιώργος Λαμπάτος. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει σε δεινές συνθήκες, σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής.

O ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία του με τον Γιώργο Λαμπάτο και έγραψε αναλυτικά:

«Επειδή δημιουργούνται εσφαλμένες και περίεργες εντυπώσεις κι επειδή είμαστε πάλι στα πρόθυρα, από το σύνολο σχεδόν των τηλεοπτικών εκπομπών, να δημιουργηθεί ένα νέο λαϊκό σίριαλ που μάλλον δεν θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα τον αγαπημένο συνάδελφο και φίλο, Γιώργο Λαμπάτο έχω να παρακαλέσω και να επισημάνω ορισμένα πράγματα.

«Ο Γιώργος (όπως κι άλλοι ηθοποιοί που έχουν παρόμοια προβλήματα ανεργίας κι ανέχειας) δεν είχε ενημερώσει κανένα επίσημο φορέα ηθοποιιών ΣΕΗ-ΤΑΣΕΗ-ΣΠΙΤΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥ για το σοβαρό πρόβλημα του και δεν είχε ζητήσει βοήθεια από αξιοπρέπεια.

Όμως οι φορείς δεν μπορούν από μόνοι τους να γνωρίζουν το προσωπικό δράμα του καθενός ηθοποιού που είμαστε πάνω από 10.000. Πόσω μάλλον αν δεν είναι ενταγμένοι ως μέλη.

Ήρθαμε τώρα που το μάθαμε κι εμείς σε επικοινωνία για να βρούμε λύσεις με σοβαρό τρόπο χωρίς όλο αυτό να γίνει βορά των καναλιών. Θα παρακαλούσαμε να αποφευχθούν οι υπερβολές, να μην γίνονται επιπόλαια σχόλια και κυρίως να προστατευθεί ο ίδιος.

Όσο για τις εκπομπές να αποφύγουν να γίνει όλο αυτό ένα δακρύβρεχτο μελό, αλλά να αναδείξουν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου μας».

Οι ειδήσεις σήμερα

Μεσολόγγι: Νέες εξελίξεις μέσα στην ημέρα – «Έρχεται ένταλμα σύλληψης» (video)

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία στη Βρετανία για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για χιόνια – «Να είμαστε σε ετοιμότητα»

 

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…