Newsroom

Newsroom

Μέγα σκάνδαλο στην Euroleague: Ο διαιτητής Μπολτάουζερ «πιάστηκε» να κλέβει-Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι (video)

Απίστευτο περιστατικό στο Βελιγράδι, με τον Σλοβένο ρέφερι της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, που είχε οριστεί στο πρώτο ματς των Playoffs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι (23/4), στο ΟΑΚΑ.

μπολτάουσερ

Χαμός στη Euroleague, με κορυφαίο διαιτητή να «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια από κατάστημα στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου «Νίκολα Τέσλα».

Ο εκ των παλαιότερων διαιτητών της EuroLeague φέρεται να καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου του Βελιγραδίου να κλέβει ένα άρωμα από τα duty free.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το σερβικό δημοσίευμα που έγραψε για την υπόθεση κάνει λόγο για ένα περιστατικό που συνέβη στις 5 Δεκεμβρίου 2023 και είχε ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του έμπειρου διαιτητή, ο οποίος βέβαια εξίσου γρήγορα έμεινε ελεύθερος -πλήρωσε το προβλεπόμενο πρόστιμο πρώτα.

Όλα αυτά βέβαια δεν τον επηρέασαν επί της ουσίας αφού ο Ματέι Μπολτάουζερ συνέχισε να σφυρίζει κανονικά στην EuroLeague, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Game 1 των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, με τους πράσινους να έχουν τεράστια παράπονα από τον ίδιο. 

Euroleague: Ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τον Μπολτάουζερ

Η Λίγκα θέλει να ερευνήσει το γεγονός με την κλοπή του Σλοβένο διαιτητή στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου και ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για να ερευνήσει την υπόθεση.

Σεπόλια: Έντονες αντιδράσεις μετά από έξωση οικογένειας με παιδί με αναπηρία – «Ντροπή, ντροπή»

Σεπόλια

Σεπόλια: Έντονες αντιδράσεις μετά από έξωση οικογένειας με παιδί με αναπηρία – «Ντροπή, ντροπή»

Η απομάκρυνση της οικογένειας έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες, παρουσία δικαστικού επιμελητή και ισχυρών αστυνομικών…