Newsroom

Newsroom

Σία Κοσιώνη: «Θεωρώ μαζοχιστικό που άνθρωποι της τηλεόρασης είναι υποψήφιοι για την ευρωβουλή» (video)

«Από κριτές γίνονται κρινόμενοι. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική», σχολιάζει η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ , Σία Κοσιώνη

6126712

H Σία Κοσιώνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star και μεταξύ άλλων μίλησε για την παραμονή της στον ΣΚΑΪ και τη νέα σεζόν, αλλά και για τους ανθρώπους της τηλεόρασης που κατεβαίνουν στην ευρωβουλή.

«Στον γιο μου δεν χρειάστηκε να εξηγήσω τι δουλειά κάνω, το έχει καταλάβει από τα γεννοφάσκια του. Συνεχίζω και του χρόνου στο δελτίο του ΣΚΑΪ, προσπαθώ να με δείτε λίγο πιο αδύνατη!

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια δεύτερη εκπομπή στα σχέδια μου. Είναι αρκετά μεγάλη η ευθύνη του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ.

Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω το πρωί είναι να δω τα νούμερα τηλεθέασης», ανέφερε  δημοσιογράφος.

«Θεωρώ τρομερά μαζοχιστικό που άνθρωποι της τηλεόρασης είναι υποψήφιοι για την ευρωβουλή. Από κριτές γίνονται κρινόμενοι. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική», σχολίασε η Σία Κοσιώνη.

Μάλλον η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θα αναφέρεται στον πρώην συνάδελφο της στο φαληρικό κανάλι, Γιώργο Αυτιά, αλλά και στην επί χρόνια παρουσιάστρια εκπομπών, Ελεονώρα Μελέτη.

Πάτρα: Συντετριμμένη η σύζυγος του 58χρονου – «Έπεσε πάνω στο κεφάλι του, μόνο η καρδιά του δούλευε»

πατρα μαραμρα

Πάτρα: Συντετριμμένη η σύζυγος του 58χρονου – «Έπεσε πάνω στο κεφάλι του, μόνο η καρδιά του δούλευε»

Σοκ στην κοινωνία της Πάτρας προκάλεσε ο θάνατος ενός 59χρονου ανθρώπου μετά από πτώση μαρμάρων…

Τα γυρίζει ο καιρός: Κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών το Σάββατο

αφρικα

Τα γυρίζει ο καιρός: Κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών το Σάββατο

Ο καιρός «τρελάθηκε» καθώς από το καλοκαιρινό σκηνικό, η χώρα αναμένεται να υποδεχθεί μια έντονη…

Final four 2025: Η Μονακό «έσβησε» το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού με εμφατική νίκη

fournie

Final four 2025: Η Μονακό «έσβησε» το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού με εμφατική νίκη

Ολοκληρωτική και ιστορική αποτυχία του Ολυμπιακού που δεν βλεπόταν χωρίς βοήθειες, η Μονακό έκανε πάρτι…