Κουτσούμπας: «Γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας και της μητρότητας» (video)

«Οδηγεί σε Γονέα 1, 2, 3 και βάλε…», σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή

Κουτσούμπας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας άνοιξε τα χαρτιά του, σχετικά με το τι αναμένεται να πράξει το ΚΚΕ όταν έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της βουλής άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα μη κρατικά πανεπιστήμια αλλά και για το νομοσχέδιο που θα ρυθμίζει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Πάει πολύ να εμφανίζεστε ως υπερασπιστές των δικαιωμάτων, επειδή θα φέρετε νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, όταν μιλάμε για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δεν μιλάμε για την αναγνώριση μιας μορφής συμβίωσης ή για κάποια ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ των συμβιούντων, βασικά μιλάμε για την τεκνοθεσία, την από κοινού γονική μέριμνα, τα οποία δεν είναι δύο ξεχωριστές έννοιες

«Το αντίθετο: γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας-μητρότητας. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε. Οδηγεί στην ακραία εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος με την παρένθετη μητρότητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πολιτικός γάμος ομόφυλων ζευγαριών.

Έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να το διαχωρίσουν για ευνόητους λόγους», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και συμπλήρωσε:

«Κάνετε, λοιπόν, λέτε, μια σημαντική κίνηση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Επικαλείστε μάλιστα τα δικαιώματα των παιδιών που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια. Αν όντως θέλατε να ρυθμίσετε ή να βελτιώσετε κάποιες ρυθμίσεις που υπάρχουν και που αφορούν τη σχέση ενός παιδιού με την ή τον σύντροφο του φυσικού ή θετού γονιού του, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, θα μπορούσατε να το κάνετε. Και να καλύψετε κάποια ζητήματα, της καθημερινότητας σε όφελος της προστασίας των παιδιών».

Δ. Κουτσούμπας – Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Βουλή

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμπάτος: Λύγισε από συγκίνηση – «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είμαι μόνος χωρίς καμία συμπαράσταση» (video)

Greek Μafia: 8 άτομα κατηγορούνται – Το μεγάλο λάθος που τους ξεσκέπασε

Απίστευτος παπάς κάνει λάθος και παραλίγο να παντρέψει τον γαμπρό με την κουμπάρα – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…