Newsroom

Newsroom

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της Boeing

ap boet5

Περισσότερο σενάριο ταινίας και όχι πραγματική ζωή θυμίζουν όλα αυτά που συμβαίνουν στην εταιρεία παραγωγής αεροσκαφών Boeing, καθώς και οι δυο πληροφοριοδότες που μίλησαν για ελαττώματα πέθαναν.

Η αρχή είχε γίνει με τον Τζον Μπάρνετ στις αρχές Μάρτη, όταν και είχαν αναφέρει ότι ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ περίπου δυο μήνες αργότερα και ο δεύτερος στη σειρά που ανέφερε το τι συμβαίνει στην εταιρεία πέθανε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζόσουα Ντιν, ελεγκτής ποιότητας προμηθευτή της Boeing, Spirit AeroSystems, έχασε τη ζωή του στα 44 του χρόνια λόγω σοβαρής μόλυνσης, με την οικογένεια του να ανακοινώνει τον θάνατο του στους Seattle Times.

Σημειώνεται ότι είχε απολυθεί το 2023 όταν είχε θέσει μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με το εργοστάσιο παραγωγής, ενώ όλοι λένε ότι νωρίτερα ήταν καλά στην υγεία του.

Παράξενες συμπτώσεις ή κάτι άλλο;

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρή 29χρονη

Πορτοσάλτε: Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όχι στον Ζούλα για το «κόψιμο» της λειτουργίας της Μ. Τετάρτης – Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ (video)

Η καλύτερη διασκευή του «Ζαριού» έγινε από μαγαζί με κάρβουνα – «Τηλέφωνο θα πάρω τον Κολίτσα, Τρίκαλα καλέ όχι Καρδίτσα…» (video)

Greek Mafia: Ποιοι είναι οι οκτώ συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Ντέρμπι τίτλου ΠΑΟΚ-Άρης: «Πέσιμο» οπαδών του ΠΑΟΚ στον Καρυπίδη – Τον κατηγόρησαν για τις σχέσεις του με τον Μελισσανίδη

Screenshot 2024 05 19 124828

Ντέρμπι τίτλου ΠΑΟΚ-Άρης: «Πέσιμο» οπαδών του ΠΑΟΚ στον Καρυπίδη – Τον κατηγόρησαν για τις σχέσεις του με τον Μελισσανίδη

Σε τεντωμένο σκοινί η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη πριν το ντέρμπι τίτλου της Superleague

Συναγερμός: Αγνοείται το ελικόπτερο που επέβαινε ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί

ραισι

Συναγερμός: Αγνοείται το ελικόπτερο που επέβαινε ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί

Σύμφωνα με την κρατική ιρανική τηλεόραση διασώστες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο αναγκάστηκε σε ανώμαλη προσγείωση…