Ο σκιτσογράφος της Καθημερινής Ανδρέας Πετρουλάκης σχολιάζει καυστικά τις μαντινάδες στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι μαντινάδες του Νίκου Ζωιδάκη και του Μανώλη Κονταρού στην κηδεία χθες του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

593178451dc52433718b48f5

Μάλιστα αρνητικότατη εντύπωση, αφού ήταν δείγμα προσπάθειας πολιτικής εκμετάλλευσης του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού δημιούργησε ο στίχος «πριν να σε κατεβάσουμε στο νέο σπιτικό σου, σου τάζουμε πρωθυπουργό να κάνουμε το γιο σου», αλλά και τα χειροκροτήματα που ακολούθησαν.

Διαβάστε σχετικά: Η μεγαλύτερη ασέβεια προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν το πολιτικό «σόου» πριν από την ταφή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κρητικός στην καταγωγή σκιτσογράφος της Καθημερινής Ανδρέας Πετρουλάκης σχολίασε καυστικά μέσω του λογαριασμού του στο facebook το πολιτικό «σόου» που στήθηκε στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα έγραψε: «Οι συμπατριώτες μου υπερτιμούν τη δύναμη της μαντινάδας και κάνουν κατάχρηση. Με αποτέλεσμα ο άλλοτε πυκνός λόγος λαϊκής σοφίας να έχει εκφυλισθεί σε ρηχή ομοιοκατάληκτη πολιτικολογία. Η μαντινάδα στην κηδεία Μητσοτάκη ήταν τελείως άτοπη και κονιορτοποίησε τη συγκίνηση που είχαν υποβάλει τα ριζίτικα».

Διαβάστε επίσης: And the Oscar goes to… Άδωνις Γεωργιάδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…