And the Oscar goes to… Άδωνις Γεωργιάδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί από τότε που ο Αντώνης Σαμαράς τον πήρε από τον ΛΑΟΣ εντάσσοντάς τον στη ΝΔ, να αποκηρύξει το ακροδεξιό παρελθόν του και να παρουσιαστεί ως φιλελεύθερος. Εμφανίζεται έτσι βασιλικότερος του βασιλέως, εκθειάζοντας όπου σταθεί κι όπου βρεθεί την οικογένεια Μητσοτάκη, την οποία λίγα χρόνια χαρακτήριζε κρατικοδίαιτη.

59313e791dc524c9718b4a9d

Κάπως έτσι βγαίνει σήμερα και λέει ότι ο πάλαι ποτέ βαθύπλουτος γόνος Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι το καλύτερο παιδί και οδύρεται για τον χαμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη προσπαθώντας αφενός να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και αφετέρου να δώσει τα διαπιστευτήριά του στον πρόεδρο της ΝΔ και στους εν δυνάμει ψηφοφόρους του.

Η υποκρισία του αντιπροέδρου της ΝΔ απέναντι στο κόμμα, τον αρχηγό του και τους ψηφοφόρους της ιστορικής αυτής παράταξης την οποία σήμερα υπηρετεί ξεπερνά δυστυχώς κάθε προηγούμενο. Ο Γεωργιάδης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή. Δεν πήγε μόνο στη Μητρόπολη Αθηνών όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, αλλά ταξίδεψε και στα Χανιά. Φρόντισε δε να δημοσιεύσει ο ίδιος τις απαραίτητες φωτογραφίες, όπου αποτυπώνεται η θλίψη του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Θα λέγαμε ίσως με κάποια δόση υπερβολής πως μόνο το φέρετρο δεν άνοιξε για να φωτογραφηθεί.

Νωρίτερα είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του όπου χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, εν μέσω αναστεναγμών για τον χαμό του, «φαινόμενο» κι έκανε λόγο για «τον τελευταίο των μεγάλων» γιατί «είπε αλήθειες που οι Έλληνες δεν ήθελαν να ακούσουν». Μίλησε για δικαίωσή του και παρουσίασε ένα βίντεο έξι λεπτών για τον πολιτικό βίο του. Επανέλαβε τα τετριμμένα περί του ανθρώπου που μίλησε για ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς και έκανε αυτοκριτική γιατί τον εγκατέλειψε το 1993 ακολουθώντας τον Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη.

Ο ίδιος άνθρωπος λίγα χρόνια πριν, όταν ακόμη ήταν στον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και σήκωνε παντιέρα (sic) κατά της ΝΔ για τα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί, ειρωνευόταν για τα καλά από την ίδια εκπομπή την οποία τις τελευταίες ημέρες μετέτρεψε σε βήμα από το οποίο εκφωνούσε δακρύβρεχτους επικηδείους, σύσσωμη την οικογένεια Μητσοτάκη. Στο στόχαστρό του ήταν πρωτίστως ο Κυριάκος, ο σημερινός αρχηγός του δηλαδή και ο άνθρωπος που τον επέλεξε για αντιπρόεδρο της ΝΔ, δεν γλύτωνε όμως από την κριτική κανένα μέλος της οικογένειας.

Έλεγε λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης ειρωνευόμενος και ενθυμούμενος τις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τη Siemens: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί μια οικογένεια οι οποία τόσες πολλές δεκαετίες τόσα προσέφερε στον τόπο, χωρίς ποτέ να ακουστεί οποιαδήποτε εμπλοκή τους ή σχέση με οποιαδήποτε εταιρία ιδιωτική». «Πάντα πλήρωναν από την τσέπη τους, καταστρεφόταν η περιουσία τους από την εμπλοκή τους στο ελληνικό πολιτικό σύστημα» συμπλήρωνε. Κι αφού ολοκλήρωνε το σκωπτικό του λογύδριο ξεσπούσε σε ειρωνικά γέλια και ζητούσε από τον κόσμο να συνδράμει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως θα έπραττε κι εκείνος προσφέροντάς του το βουλευτικό του αυτοκίνητο και τις αποδοχές του από τις Επιτροπές στις οποίες συμμετείχε.

Πώς αλλάζουν τελικά οι καιροί; Τελικά ο χαμός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μετέτρεψε και τον Άδωνη Γεωργιάδη σε οπαδό του. Όπως η επιλογή του για τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, τον μετέτρεψε στον μεγαλύτερο οπαδό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και εις ανώτερα.


Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

Μανιου

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

«Η απώλεια του οπτικοακουστικού υλικού οφείλεται σε απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας από τον Εισαγγελέα»,…

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

Βραζιλία

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα», φαινόταν να λέει…

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

Αναστασοπούλου

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

«Να πούμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δέχονται ασύλληπτη επίθεση από τους λεγόμενους "κομματικούς στρατούς"…

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Καιρός

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Ο καιρός θα σημειώσει σημαντική επιδείνωση - Έρχονται καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι