Newsroom

Newsroom

NBA: Συγκλονίζει ο Τζοέλ Εμπίντ – «Πάσχω από σύνδρομο παράλυσης στο πρόσωπο, δεν τα παρατάω» (video)

Το τι περνάει τον τελευταίον καιρό αποκάλυψε ο μπασκετμπολίστας Τζοέλ Εμπίντ

Joel Embiid speaks on eye injury being diagnosed as Bells Palsy 0 4 screenshot

Σε ρυθμό Playoffs κινούνται όλοι στο NBA, με τους καλύτερους παίκτες της λίγκας να έχουν ξεκινήσει τον μακρύ δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τις ομάδες της Δύσης και της Ανατολής να προσπαθούν για το καλύτερο στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν.

Ένας απ’ τους σταρ που πρωταγωνιστούν είναι και ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς, ο οποίος θεωρείται ένας απ’ τους καλύτερους σέντερ στη λίγκα. Ο ίδιος μάλιστα χθες προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, λέγοντας ότι πάσχει από σύνδρομο παράλυσης Bell από τη μια πλευρά του προσώπου του, κάνοντας τους πάντες να σοκαριστούν.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω ότι ξεκίνησε δύο ημέρες πριν από το Play in με το Μαϊάμι. Είχα άσχημες ημικρανίες και νόμιζα ότι δεν ήταν τίποτα», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Είναι αρκετά ενοχλητικό, ξέρετε, με την αριστερή πλευρά του προσώπου μου, το στόμα μου και το μάτι μου.

Οπότε ναι, ήταν δύσκολο. Αλλά δεν τα παρατάω, οπότε πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Αλλά ναι, είναι ατυχές. Έτσι το βλέπω. Αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να συνεχίσω να πιέζω».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

Χαμός στα social media με την «οικογενειακή» συνέντευξη Κοσιώνη – Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ

Κύρτσος: Το καυστικό σχόλιο για Αυτιά και Μητσοτάκη – «Τραγική υποβάθμιση»

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά