Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η νεαρή απόφοιτη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, απεικονίζεται με το πτυχίο στα χέρια της να μιλά στο βήμα.

apofiti

Απόφοιτη νεαρή κοπέλα έγινε viral όταν κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο πήρε το πτυχίο της και ευχαρίστησε την Άννα Βίσση, την Καίτη Γαρμπή και τη Χαρούλα Αλεξίου, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο.

«Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά», είπε η απόφοιτη μεταξύ άλλων εννοώντας πως με τη μουσική τους κατάφερε να επιφορτιστεί με το απαραίτητο κουράγιο και αφοσίωση, προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της και να γιορτάσει αυτή τη μοναδική στιγμή, αποφοίτησης.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, απεικονίζεται με το πτυχίο στα χέρια της να μιλά στο βήμα και να κλείνει με την εξής φράση: «Καλή σταδιοδρομία σε όλους μας και να πω ότι ευχαριστώ πάρα πολύ και την Άννα Βίσση».

«Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά», γράφει η λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

@evelynamark

Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά! 🙌🏻📜🎓 #annavissiofficial @annavissiofficial #fannatics #vissi #hotelermou #mpesfypgamw #tiktokgreece #fyp #fy #graduation #harokopio #orkomosia #πτυχιο #uni

♬ original sound – הדר ערוסי

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά