Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών -«Δεν φοβάμαι τίποτα» λέει

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών υποστήριξε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι παραμένει αποκλεισμένος και ότι έχει κάνει έκκληση σε όλες τις Αρχές.

PATRA GRAFEIO pritanis

Εγκλωβισμένος στο γραφείο του βρίσκεται ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, καθώς φοιτητές εμποδίζουν την έξοδό του, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Πάτρας.

Όπως αναφέρει το gnomip.gr, οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές φρουρούν το αυτοκίνητό του, προκειμένου να τον εμποδίσουν να φύγει, με τον ίδιο να παραμένει εγκλωβισμένος στο κτήριο της πρυτανείας όπου στεγάζεται το γραφείο του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης pelop.gr, η διαμαρτυρία των φοιτητών πραγματοποιείται επειδή δεν επιτρέπεται σε 4 φοιτητές να δώσουν εξετάσεις στην ερεχόμενη εξεταστική του Ιουνίου.

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

Από την πλευρά του ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας διαψεύδει αυτό τον ισχυρισμό, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται για ειρηνική παράσταση όταν υπάρχουν περίπου 100 άτομα που βάφουν τοίχους, έχουν περικυκλώσει αυτοκίνητα και έχουν κάνει τον πρύτανη αφίσσα. “Πρόκειται για μια αντιδημοκρατική συμπεριφορά” δήλωσε.

Σημειώνεται ότι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Χρήστος Μπούρας εδώ και ώρα ζητά βοήθεια από τις Αρχές ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανταπόκριση με την κατάσταση να παραμένει τεταμένη. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο ενημέρωσης ο πρύτανης παραμένει εγκλωβισμένος στο γραφείο του από τις 12 το μεσημέρι.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών υποστήριξε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι παραμένει αποκλεισμένος και ότι έχει κάνει έκκληση σε όλες τις Αρχές.

Ο κ. Μπούρας, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει:

«Εδώ και 4 ώρες ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras είναι εγκλωβισμένος στο γραφείο του και το αυτοκίνητο του περιφρουρείται για να μην το χρησιμοποιήσει για να διαφύγει. Θέλω να δηλώσω απερίφραστα πως δεν Φοβάμαι Τίποτα και δεν θα φύγω απο το Πανεπιστήμιο. Σήμερα στο Πανεπιστήμιο θα αναγορεύσουμε σε Επίτιμο Καθηγητή τον Ολυμπιονίκη κ. Ν. Κακλαμανάκη. Ας αναλάβει το Πολιτικό Σύστημα τις ευθύνες του και ας σπάσει τις ένοχες σιωπές. Ολοι ξέρουν και είναι ενήμεροι. Πρέπει να πάψουν τέτοιες αντιδημοκρατικές και παρεμβατικές ενέργειες και να καταδικαστούν όσοι τους στηρίζουν. Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο ανήκει σε όλους και δεν έχει ιδιοκτήτες».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

Χαμός στα social media με την «οικογενειακή» συνέντευξη Κοσιώνη – Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ

Κύρτσος: Το καυστικό σχόλιο για Αυτιά και Μητσοτάκη – «Τραγική υποβάθμιση»

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ένα μήνα πριν τις Ευρωεκλογές: Θρίλερ για την 3η θέση και… δύο εκπλήξεις

δημοσκοπήσεις 1

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ένα μήνα πριν τις Ευρωεκλογές: Θρίλερ για την 3η θέση και… δύο εκπλήξεις

Τα βασικά συμπεράσματα από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις Ευρωεκλογές