Newsroom

Newsroom

Σοκ στη Μαλαισία με ποδοσφαιριστή: Του πέταξαν καυστικό οξύ – Νοσηλεύεται στην εντατική (video)

Τους πάντες έχει σοκάρει στη Μαλαισία η επίθεση στον Φαϊζάλ Χαλίμ

Καταγραφή 13

Σοκ έχει προκαλέσει στην Μαλαισία η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής Φαϊζάλ Χαλίμ, καθώς άγνωστος του πέταξε καυστικό οξύ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επιθετικός της Σελανγκόρ είχε πάει για να διασκεδάσει σε μια πίστα καρτ και ένας άνδρας του πέταξε τη συγκεκριμένη ουσία. Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές με το ασθενοφόρο να μεταφέρει τον Χαλίμ στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος πέρασε την πόρτα της εντατικής, με τους γιατρούς να λένε ότι η κατάσταση του είναι σταθερή, αλλά θα χρειαστεί πολλές επεμβάσεις τον επόμενο καιρό ώστε να γίνει καλά.

Ήδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη, καθώς ναι μεν συνέλαβε ένα άτομο αλλά όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν.

Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Μαλαισίας ανέφερε: «Είναι αρκετά άσχημα. Δεν έχει αίσθηση στο αριστερό του χέρι. Έκανε ήδη μια επέμβαση και θα κάνει και δεύτερη, ίσως και περισσότερες. Θα μείνει στην εντατική για περίπου δέκα μέρες και μετά θα συνεχίσει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για περίπου άλλες τέσσερις εβδομάδες».

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Screenshot 2024 05 19 145142

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Το θέμα της ταινίας τοποθετείται στο Μεξικό του σήμερα. Η δικηγόρος Ρίτα πρέπει να βοηθήσει…