Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ράγισαν καρδιές στο στερνό αντίο της δολοφονημένης

Ο 50χρονος, που είναι από την πρώτη στιγμή κυνικός και αμετανόητος, δεν άφησε τον ανήλικο γιο του να παραστεί στην κηδεία και χρειάστηκε η παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας.

6222446 1

Σε πολύ βαρύ κλίμα τελέστηκε στη γενέτειρά της, στον Αυλώνα της Αλβανίας, η κηδεία της 40χρονης Ενκελέϊντα, που σκότωσε ο εν διαστάσει σύζυγός της στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Φίλοι και συγγενείς της, την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια. «Δεν υπάρχουν λόγια», «Δεν ξέρουμε τι να πούμε στον πατέρα της», «Είχε προβλήματα στον γάμο της, έμεινε για χάρη των παιδιών της και το πλήρωσε με τη ζωή της» λένε φίλοι και γνωστοί της 40χρονης που παρέστησαν στην κηδεία της, μιλώντας στο Mega.

«Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης.

Το μίσος του δράστη είναι τέτοιο που ακόμα και μετά την αποτρόπαια πράξη του, αρνήθηκε να δώσει την άδεια του στον ανήλικο γιο του να αποχαιρετήσει την μητέρα του. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Τα νέα «ταξίδεψαν» γρήγορα. Όλοι έμαθαν πως ο πρώην σύζυγός της ήταν αυτός που με 15 μαχαιριές την δολοφόνησε στη μέση του δρόμου, Οι εικόνες ταξίδεψαν στην Αλβανία.

Τα προβλήματα του ζευγαριού δεν ήταν άγνωστα. Όλοι γνώριζαν τον Γολγοθά που ανέβαινε. Βρισιές, ξυλοδαρμοί κι απειλές. Εκείνη όμως του έδινε πάντα μια δεύτερη ευκαιρία για να έχουν τα παιδιά δίπλα τους τον πατέρα τους.


Ξάδερφος της 40χρονης ανέφερε: «Η κοπέλα είχε φόβο, δεν πήγε στα δικαστήρια. Της είχε πει, άμα πας θα σε σκοτώσω. Και τελικά έκανε αυτό που είπε».

Ο δράστης κυνικός και αμετανόητος. Οι φίλοι της, οι συγγενείς της, τα παιδιά Την συνοδευσαν στην τελευταία της κατοικία.. με δεκάδες αναπάντητα «γιατί».

Πηγή: MEGA

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ξεκινάει στις 26 Ιουνίου η δίκη για τους δύο κατηγορούμενους

Καραιβάζ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ξεκινάει στις 26 Ιουνίου η δίκη για τους δύο κατηγορούμενους

Στις 26 Ιουνίου θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του αδικοχαμένου…

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento για τη Τέμπη: Μπορούμε να μαντέψουμε τι ήθελαν να αποκρύψουν

LARISA THLEDIOIKISI 1536x767 1

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento για τη Τέμπη: Μπορούμε να μαντέψουμε τι ήθελαν να αποκρύψουν

«Η μονταζιέρα του Μεγάρου Μαξίμου που εργάστηκε για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών δεν…

Παπαδόπουλος για τον σεισμό στην Δονούσα: «Μικρή έκπληξη, η περιοχή έχει πολύ χαμηλή σεισμικότητα»

gerasimos papadopoulos 1

Παπαδόπουλος για τον σεισμό στην Δονούσα: «Μικρή έκπληξη, η περιοχή έχει πολύ χαμηλή σεισμικότητα»

Σύμφωνα με τον διατελέσαντα διευθυντή Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αποτελεί έκπληξη…