Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα καταγγελία για βιασμό εξετάζουν οι αρχές

Πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη - Τέταρτη καταγγελία για βιασμό στη διάθεση των αρχών

5249247 3

Τέταρτη καταγγελία για βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη εξετάζουν οι δικαστικές αρχές, με τον σήμερα 24χρονονα καταθέτει ότι βιάστηκε από τον γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό σε ηλικία 17 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, πρόκειται για 24χρονο που προσήλθε στην ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση ως μάρτυρας, και στη συνέχεια κατήγγειλε και τη δική του κακοποίηση.

Ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως όταν ήταν 17 ετών, ο ήδη προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης για δύο βιασμούς, τον γνώρισε σε πλατεία και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του ηθοποιού.

Και αυτός ο μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε ότι ακολουθήθηκε το ίδιο μοτίβο με την παροχή αλκοόλ και ναρκωτικών προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις του και να μην μπορεί να αντιδράσει.

Ο μάρτυρας και καταγγέλλων την τέταρτη περίπτωση βιασμού φέρεται να έχει επιβεβαιώσει και άλλα περιστατικά κακοποίησης από τον γνωστό ηθοποιό καθώς όπως κατέθεσε ήταν παρών όταν συνέβησαν.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η μαρτυρία για τον τέταρτο βιασμό αναμένεται να μπει σύντομα στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αφού για κάθε καταγγελία θα ανοίγει νέα δικογραφία και η εισαγγελία θα διενεργεί προκαταρκτική έρευνα.