Ξέσπασε ο Μοθωναίος κατά του Σάκη Ρουβά: «Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε» (Video)

«Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος δηλαδή ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους;»

mothonaios

Αρκετές ήταν οι αντιδράσεις από ανθρώπους που έχουν δημόσιο λόγο μετά τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά, ο οποίος αναφερόταν στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση σε μικρότερη ηλικία από πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος, ξέσπασε κατά του Σάκη Ρουβά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος δηλαδή ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές. Και πραγματικά θεωρώ ότι είναι σαφές πως δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση συγκεκριμένων ανθρώπων, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά», είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ακολουθεί η δημοσίευση

 

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη