Ξενοφοβικό συλλαλητήριο εναντίον των μεταναστών την Κυριακή στο Σύνταγμα

Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με το ακροδεξιό τέρας που εξέθρεψε ως αντιπολίτευση

Φασισμός

Μπορεί σε μια κίνηση φτηνού εντυπωσιασμού η κυβέρνηση της ΝΔ να επανίδρυσε το Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής για να επιδείξει δήθεν φιλομεταναστευτικά αντανακλαστικά, ωστόσο η ζημιά έχει ήδη «γίνει».

Η Νέα Δημοκρατία με προσωπική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μόλις πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη φλέρταρε για άλλη μια φορά με ακροδεξιές θέσεις για το προσφυγικό, έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα μισαλλοδοξίας και ρατσισμού στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας.

Σε πολλές περιοχές της χώρας πληθαίνουν οι φωνές «διαμαρτυρίας» για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Χθες κηρύχθηκε Γενική Απεργία σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου για τις 22 Ιανουαρίου.

Βίαιες και απάνθρωπες αντιδράσεις υπάρχουν σε πολλές πόλεις για την κατασκευή δομών φιλοξενίας.

Ενώ διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό διοργανώνεται αύριο, στις 19 Ιανουαρίου 2020, στην πλατεία Συντάγματος από πρωτοβουλία πολιτών.

Οι ανατριχιαστικοί στόχοι της διαμαρτυρίας όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών είναι:

1) Θα ασκηθεί πίεση από τον λαό προς την κυβέρνηση, λόγω μιας μεγάλης ενωτικής συγκεντρώσεως από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, μπροστά στο κέντρο των αποφάσεων , την Ελληνική Βουλή.
2) Οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι που έχουν το πρόβλημα θα παρέμβουν και θα μεγιστοποιήσουν την διαμαρτυρία τους, αφού η διαμαρτυρία αυτή δεν θα έχει πια τοπικό χαρακτήρα, αλλά Πανελλήνιο.
3) Θα υψωθεί το φρόνημα και η εθνική συνείδηση του λαού, αφού θα συμμετέχουμε όλοι οι Έλληνες ενωτικά, έξω από κόμματα και προσωπικές εγωιστικές βλέψεις.
4) H επιτυχία μιας πολυπληθούς συγκεντρώσεως , θα αναγκάσει τα Μ.Μ.Ε. , τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα, να αναδείξουν την δυναμική αντίρρηση των Ελλήνων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.
5) Ο απλός Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ενωμένος, διαφορετικά θα περιπέσει στην απελπισία, την αδράνεια και την μοιρολατρία.

Και το θλιβερό κεντρικό μήνυμα της διαμαρτυρίας είναι :ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…