Μελέτη: Νέες προκλητικές δηλώσεις για το ξέπλυμα Κασιδιάρη – «Έπρεπε να πω κάτι καλό… ήταν καλεσμένος» (video)

Μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε πως δεν... γνώριζε τι ήταν η Χρύση Αυγή

Ελεονώρα Μελέτη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ της Πέμπτης (25.04.2024) η Ελεονώρα Μελέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και ένα απ’ τα πρόσωπα των ψηφοδελτίων που έχουν απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη.

Η ίδια μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το «ξέπλυμα» που είχε κάνει στον Ηλία Κασιδιάρη και τη Χρυσή Αυγή πριν από χρόνια, όταν και στην εκπομπή της είχε φιλοξενήσει τον τότε βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης και είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερα… χαριτωμένο θέμα προς τιμήν του.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο η Χ.Α. είχε πάρει την έγκριση του Αρείου Πάγου, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι έπρεπε να κάνει ένα πρόλογο για τον Κασιδιάρη επειδή ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο γεγονός ότι ο ίδιος ήταν ένα πρόσωπο που «έπαιζε» σε πάρα πολλά κανάλια και ότι υπήρχε και hastag #Sex_Kasidiaris.

Πιο αναλυτικά η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όταν εμφανιζόταν στα media εμφανιζόταν παντού ως κάτι το ιδιαίτερο. Στο Twitter υπήρχε hastag που λεγόταν #Sex_Kasidiaris.

Οι ιδέες του εκείνη την εποχή ακόμα, όταν έκανε τη συνέντευξή του σε εμάς δεν είχαν γίνει παντελώς ξεκάθαρες. Όποιος, παρακολουθώντας την ζωή μου, παρακολουθώντας τις πεποιθήσεις μου, τις ιδέες που στηρίζω σε δημόσιο και ιδιωτικό βίο, όποιος θεωρεί ότι “φλερτάρω” με όλες αυτές τις ιδεολογίες που ισχυρίζονται ότι “φλερτάρω”, είναι επιεικώς ανόητος.

Το 2012, η Χρυσή Αυγή έχει πάρει την “βούλα” από τον Άρειο Πάγο για να πάρει μέρος στις εθνικές μας εκλογές. Ένας από τους ανθρώπους που ήταν υποψήφιος ήταν και αυτός. Η εποχή εκείνη ήταν η εποχή της “Πρωινής Μελέτης”, μιας εκπομπής η οποία έκανε 40% στα κοντέρ της τηλεθέασης. Όπως είχαμε φιλοξενήσει κι άλλους πολιτικούς άλλων παρατάξεων έτσι δόθηκε και σ’ αυτόν ο αντίστοιχος χρόνος.

Δεν έχει σημασία αν την έκανα εγώ τη συνέντευξη. Είπα εγώ ότι ασπάζομαι ποτέ τις ιδεολογίες ενός ανθρώπου που δεν συναντιόμαστε πουθενά στις απόψεις, τις αξίες και τις πεποιθήσεις; Το σχόλιο μου περιορίστηκε στο γοητευτικός που τότε γινόταν ένας χαμός με αφιερώματα να λαμβάνουν χώρο και χρόνο σε όλες τις εκπομπές και στο ειρωνικό σχόλιο για το πόσο χαμογελαστό παιδί, γιατί σε όλη την συνέντευξη δεν είχε σκάσει ένα χαμόγελο ο άνθρωπος.

Δεν ταυτίστηκα ποτέ με καμία ιδεολογία, δεν προώθησα καμία ιδεολογία. Θέλησα να κάνω έναν πρόλογο για να φιλοξενήσουμε έναν άνθρωπο ως όφειλα να κάνω ως παρουσιάστρια. Πραγματικά, εγώ ξέπλυνα τον Κασιδιάρη; Το δικό μου σχόλιο περί της εξωτερικής εμφάνισης θεωρεί ότι ήταν ικανό να διαμορφώσει άποψη και να έχει τέτοιο κύρος που θα οδηγήσει τον ψηφοφόρο να ψηφίσει τον Κασιδιάρη;».

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο