Μας μπέρδεψε ο Καλλιάνος: Στην Καινούργιου «κανένα θέμα με τον Άδωνι» – Στον Λιάγκα… «να βγει ο Άδωνις να πει ότι έχω δίκιο» (video)

Λίγο μπερδεμένα τα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος σχετικά με τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

InCollage 20240424 163106834

Για τον θάνατο του πατέρα του και την αντιμετώπιση που είχε από το «Αττικόν» μίλησε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος όμως μπέρδεψε λίγο με τα λεγόμενα του όταν αναφέρθηκε στον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε στην Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε ότι θα πάει μέχρι τέλους και θα γίνει ο εφιάλτης των γιατρών για τα λάθη που έκαναν, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει κανένα θέμα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας «Δεν τα βάζω με κανέναν Άδωνι, κανέναν υπουργό, κανένα ΕΣΥ…»δείχνοντας πως είναι εκνευρισμένος μόνο με τους υπεύθυνους των νοσοκομείων.

Βέβαια, μετά από λίγο μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα ο Γιάννης Καλλιάνος φάνηκε πως άλλαξε ρότα όσον αφορά τον Γεωργιάδη, καθώς ναι μεν είπε ότι είναι φίλος του και ότι τον αγαπάει, αλλά ήταν λίγο πιο επιθετικός προς τον υπουργό υγείας προκαλώντας τον να βγει στο τηλέφωνο να πει ότι λέει αλήθεια, απορώντας μάλιστα γιατί δεν το κάνει.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Απορώ πως ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο φίλος μου ο Άδωνις, αλλά τώρα αφήνουμε τα πολιτικά στην άκρη, αφήνουμε τη Νέα Δημοκρατία στην άκρη και πάμε στην ανθρωπιά. Πώς δεν έχει βγει να πει ότι “ο Γιάννης ο Καλλιάνος με εκλιπαρούσε στο τηλέφωνο που τον έπαιρνα και μου έλεγε σε παρακαλώ πάρα πολύ, πεθαίνει ο πατέρας μου, κάντε κάτι. Όχι επειδή είμαι βουλευτής, επειδή πέθαινε ο πατέρας μου και επειδή έπρεπε κάποια στιγμή να ενημερώσω κάποιον, τον υπουργό Υγείας που ήταν φίλος μου.

Προς τιμήν του το έκανε. Και με παίρνει πίσω ο Άδωνης Γεωργιάδης, τον οποίον προκαλώ να βγει στον αέρα να σας το πει, και μου λεει “Γιάννη έχει γίνει ιατρικό συμβούλιο και ο πατέρας σου πάει εξαιρετικά. Δεν μπορώ να πείσω έναν γιατρό, δεν είναι αυτή η ιδιότητα μου να λέω στον γιατρό ποιον να βάλω στις εντατικές” και δίκιο έχει ο άνθρωπος».

Άδωνι Γεωργιάδη, τιμάς την παράταξη, τιμάς τα παντελόνια σου και σε αγαπώ, βγες σε παρακαλώ και πες αυτό που λέω τώρα, γιατί λέω την αλήθεια. Σε έπαιρνα τηλέφωνο και προς τιμήν σου ενδιαφέρθηκες, όχι επειδή είμαι βουλευτής, επειδή σε έπαιρνα και έκλαιγα, γιατί δεν με άκουγε κανένας άλλος».

Τελικά υπάρχει θέμα με Άδωνι; Ποτέ δεν καταλάβαμε…

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο