Newsroom

Newsroom

Καλλιάνος: Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο Άδωνης, θα γίνω ο εφιάλτης τους (video)

Αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του πατέρα του εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΔ

CropImage 27

Αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους τους γιατρούς που θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του πατέρα του εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, διαμηνύοντας χαρακτηριστικά ότι θα γίνει “ο εφιάλτης τους”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του Alpha από το αεροδρόμιο, όπου μετέβη για να παραλάβει τον αδελφό του, ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε: “Μόνο οι άνθρωποι που έχουν χάσει τον άνθρωπό τους μπορούν να κατανοήσουν πώς ακριβώς νιώθω εγώ τώρα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και οι άνθρωποι που είδαν ελαφρά τη καρδία την περίπτωση του πατέρα μου θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Τους έχω όλους καταγεγραμμένους. Όχι επειδή είμαι ο Ηρακλής Πουαρώ, έχω όλα τα ηχητικά, γιατί του έστελνα συνέχεια ηχητικά στο Viber, υπάρχουν οι αποδείξεις, SMS, τα πάντα, συνομιλίες, θα δοθούν όλα στη Δικαιοσύνη και αυτοί που την περίπτωση του πατέρα μου την είδαν πολύ χαλαρά, δυστυχώς έρχεται η σειρά τους”.

Ερωτηθείς σχετικά με τη στάση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, απάντησε: “Δεν τα βάζω με κανέναν Άδωνη και κανέναν υπουργό και με κανένα ΕΣΥ. Τα βάζω με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο διοικητής του νοσοκομείου, ο υποδιοικητής του νοσοκομείου και ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής που είπαν ότι όλα είναι εξαιρετικά. Τώρα, το τι λέει και τι δε λέει ο Άδωνης εμένα δε με ενδιαφέρει”.

Ξεκαθάρισε ακόμα: “Δεν είμαι απλά κατά κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων. Είμαι αυτός που θα γίνει ο εφιάλτης τους. Και όχι από προσωπικό καπρίτσιο, και όχι από θυμό επειδή έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Ήξερα ότι ο πατέρας μου είχε πολλά προβλήματα. Αλλά θα γίνω εφιάλτης τους για να μάθουν το ύφος αυτό, την έπαρση και την ημιμάθεια να μην τη ‘χρησιμοποιήσουν’ και σε άλλους ασθενείς και να έχουν την ίδια τύχη”.

Κλείνοντας, σχολίασε: “Προφανώς αποδείχθηκε ότι ήταν άσχετοι, και το ΕΣΥ δε χρειάζεται άσχετους γιατρούς”.

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

toyrkia

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα (6/07) στην περιοχή Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…