Newsroom

Newsroom

Άστατος ο καιρός: Έρχεται κακοκαιρία και επιστρέφει η σκόνη – Η ανάρτηση του Αρναούτογλου

Μετά το Πάσχα ο καιρός αναμένεται να χαλάσει αρκετά

pexels hikaique 125510

Ολική αλλαγή του καιρού αναμένεται να δούμε μετά το Πάσχα, καθώς σύμφωνα τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη, ναι μεν θα δούμε καλό καιρό τις επόμενες ημέρες, αλλά μεσοβδόμαδα το σκηνικό θα αλλάξει με βροχές και σκόνη η οποία θα απασχολήσει κυρίως στα δυτικά και τα νότια της χώρας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου από την πλευρά του δεν έκανε κάποια μακροπρόθεσμη πρόβλεψη, αλλά αναφέρθηκε στο πώς θα κινηθεί ο καιρός μέχρι την Πέμπτη μέσω ανάρτησης του.

Αυτή πιο συγκεκριμένα έλεγε: «O καιρός έως και την ερχόμενη Πέμπτη με μια ματιά!
Φίλες και φίλοι
Ιδιαίτερα βαθύ το προβλεπόμενο για την ερχόμενη Πέμπτη βαρομετρικό χαμηλό μπορεί να μην είναι αλλά με τη βοήθεια του αντικυκλώνα στα δυτικά της Ευρώπης την κακοκαιρία του δεν αποκλείεται να την κάνει σε συγκεκριμένες περιοχές (χάρτες), όχι όμως σε όλη την Ελλάδα, καθώς η ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων παραμένουν ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού το επόμενο τριήμερο!
Κάντε παρακαλώ κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την χρωματική επεξήγηση!
Για ότι νεότερο θα υπάρξουν φυσικά λεπτομέρειες!
».

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…