Newsroom

Newsroom

Βίντεο-σοκ από την γυναικοκτονία στο Μενίδι: Οι κινήσεις του 50χρονου πριν την δολοφονία

Ο 50χρονος παραδέχθηκε κατά την ανάκρισή του ότι γνώριζε το δρομολόγιο της γυναίκας και φρόντισε να φτάσει κάτω από το σπίτι της, πριν περάσει από το συγκεκριμένο σημείο.

Screenshot 2024 05 18 181202

Καταγεγραμμένη σε βίντεο είναι η στιγμή που ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος πλησιάζει για να δολοφονήσει τη 40χρονη Δανάη στο Μενίδι. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Περίμενε την στιγμή που η γυναίκα θα περνούσε από μπροστά του και εκμεταλλευόμενος το σημείο (“προστατευμένο” από πινακίδες, αυτοκίνητα και ένα χαμηλό τοιχάκι) την αιφνιδίασε και τη σκότωσε.

Όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς, στο βίντεο φαίνεται ο 50χρονος να περνάει με κατεύθυνση από αριστερά προς δεξιά και επιστρέφει. Η 40χρ0νη μητέρα, η οποία διακρίνεται με ένα λευκό μπλουζάκι, φαίνεται να περπατά στη δεξιά πλευρά και να σταματά την στιγμή που αντικρύζει μπροστά της τον 50χρονο.

Ο 50χρονος δράστης πλησίασε την εν διαστάσει σύζυγό του και άρχισε να την μαχαιρώνει επανειλημμένα, ενώ περνούσαν αυτοκίνητα στον δρόμο μπροστά τους. Αφού της κατάφερε τουλάχιστονπολλαπλές μαχαιριές, τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία, αφήνοντας καρφωμένο το μαχαίρι στο άψυχο σώμα της.

 

Γιαΐρ Λαπίντ προς Νετανιάχου: Να μην αγνοηθεί η σημαντική ομιλία του προέδρου Μπάιντεν

AP24089614851388

Γιαΐρ Λαπίντ προς Νετανιάχου: Να μην αγνοηθεί η σημαντική ομιλία του προέδρου Μπάιντεν

Ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου για…