Έμα Στόουν: «Ο Λάνθιμος είναι η μούσα μου, όχι εγώ η δικιά του»

Οι δύο προηγούμενες ταινίες που γύρισε ο Γιώργος Λάνθιμος με την Έμα Στόουν, "Η Ευνοούμενη" και "Χαμένα Κορμιά", τους έφεραν ιδιαίτερα κοντά και σάρωσαν σε βραβεία και κινηματογραφικές αίθουσες.

Screenshot 2024 05 18 220520

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Έμα Στόουν δήλωσε σήμερα στις Κάννες ότι ο αγαπημένος της σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και πολύ καιρό και κέρδισε ένα Όσκαρ για την ταινία του “Poor Things” (“Χαμένα Κορμιά”) είναι κατά κάποιον τρόπο η μούσα της, ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν το αντίστροφο.

“Είναι η μούσα μου”, δήλωσε χαμογελώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την ταινία “Kinds of Kindness” (“Ιστορίες Καλοσύνης”) που μετέχει στο διαγωνιστικό σκέλος του 77ου Φεστιβάλ των Καννών.

“Είμαι φεμινίστρια”, είπε η ηθοποιός του “La La land” όταν ρωτήθηκε σχετικά. “Εάν αυτό είναι ακτιβισμός ή όχι; Αυτό ακριβώς είναι που έχει νόημα για μένα”.

Όταν η Στόουν επιλέγει μια ταινία, είναι γιατί “θεωρεί τους χαρακτήρες ενδιαφέροντες, τα πάντα ενδιαφέροντα, και είναι γιατί κάτι που θέλει να εξερευνήσει”, τόνισε.

Η ταινία “Ιστορίες Καλοσύνης” σηματοδοτείται από την επιστροφή σε έναν πιο δύσκολο κινηματογράφο, καθώς και σε σκηνές σεξ και βίας. Αλλά το να γυρίζει τέτοιου είδους σκηνές δεν ενοχλεί την Έμα Στόουν. “Νιώθω εξαιρετικά άνετα” στα πλατό του Γιώργου Λάνθιμου, “έχω την εντύπωση ότι μπορώ να κάνω τα πάντα μαζί του”, δήλωσε η ηθοποιός. “Τον εμπιστεύομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σκηνοθέτη”.

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…