Βίντεο: Η (πολύ) αμήχανη στιγμή που ο Άδωνις πάει στη λαϊκή και παίζουν το Bella Ciao

Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να περιδιαβαίνει χαρούμενος τους πάγκους της λαϊκής και να χαιρετάει τους πωλητές και τους αγοραστές...μέχρι που τυχαία πέφτει πάνω σε έναν πωλητή ο οποίος παίζει το Bella Ciao.

336665441 1330554060843674 8783513341562843446 n

Μετά το νέο παραλήρημα στο οποίο επιδόθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης φροντίζοντας με το γνωστό του ταλέντο στη ρητορική άλλων δεκαετιών, να φτάσει στα όριά του το κοντέρ της δεξιόστροφης γραφικότητας καθώς κοντοζυγώνει η ώρα της κάλπης, ένα νέο απολαυστικό βίντεο κάνει αυτή την ώρα το γύρο του διαδικτύου.

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη «ρίχνεται» στη μάχη της ακρίβειας με βασικό της όπλο …τα «καλάθια του νοικοκυριού», παρότι αποτελεί κοινή παραδοχή ότι μια τέτοια πρωτοβουλία μόνο επικουρικά λειτουργεί, χωρίς να «θεραπεύει» στρεβλώσεις και προβλήματα της αγοράς, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων «βολτάρει» αμέριμνος στη λαϊκή και…χαιρετάει τον κόσμο.

Ειδικότερα, στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να περιδιαβαίνει χαρούμενος τους πάγκους της λαϊκής και να χαιρετάει τους πωλητές και τους αγοραστές…μέχρι που τυχαία πέφτει πάνω σε έναν πωλητή ο οποίος παίζει το Bella Ciao, το ιταλικό αντιφασιστικό τραγούδι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αμήχανος, ο Άδωνις προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος ενώ ακούγεται κάποιος να τον ρωτάει «Επίτηδες το βάλανε;» με τον ίδιο να απαντά -πάντα ψύχραιμος- «Δεν πειράζει».

Στη συνέχεια δε στο βίντεο, με την ακρίβεια να έχει χτυπήσει κόκκινο, πολίτες τον πλησιάζουν αγανακτισμένοι και προσπαθούν να του μιλήσουν. Κάποια στιγμή ένας πολίτης ακούγεται να του λέει «δεν πάμε καλά». Ο Άδωνις ρωτάει τότε όλος απορία, «γιατί;» για να λάβει -προς έκπληξη όλων (;)- την απάντηση «πολλά τα έξοδα». Λίγο αργότερα ένας άλλος τον ρωτάει φωναχτά «Μπορείτε να μας πείτε με πόσα περνάτε;», χωρίς να παίρνει βέβαια κάποια απάντηση.

Δείτε το απόσπασμα:

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…