Βιασμός 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος παιδεραστής νοσοκόμος – Εργαζόταν στο Μεταξά

Άμεση απόλυση από το νοσοκομείο απαιτεί η κοινή γνώμη και οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

nosokomeio 0

Μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Να σημειώσουμε ότι η μητέρα του κοριτσιού, ο 33χρονος και ο 36χρονος θα απολογηθούν αύριο Δευτέρα (17/10) στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Ο τελευταίος δεν αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο τελευταίος συλληφθέντας ήταν διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά και ήδη κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο ίδιος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, αρνείται ότι είχε σωματική επαφή με το παιδί και, όπως και ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ισχυρίζεται ότι… πίστεψε ότι η 12χρονη ήταν 18χρονη και πως εκείνη του είπε πως ήταν 17 ετών!