Βαξεβάνης για Ντογιάκο: Όταν τον πιάνουν με τη “γίδα της εξυπηρέτησης” του Μητσοτάκη στην πλάτη, έχουμε εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης

Μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5», ο εκδότης του Documento εκτίμησε ότι γράφεται ο επίλογος της «δυναστείας Μητσοτάκη».

Βαξεβάνης

Τη στάση που τηρεί ο Ισίδωρος Ντογιάκος σε ό,τι αφορά το θέμα του σκανδάλου των υποκλοπών, σχολίασε ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης στο «Κόκκινο 105,5» και τους Γιώργο Τραπεζιώτη, Γιώργο Μελιγγώνη.

Ειδικότερα, όπως είπε χαρακτηριστικά, «Το Ντογιάκος pass δεν έχει αποτελεσματικότητα, θα βρεθεί η άκρη σε αυτή την υπόθεση», ενώ εκτίμησε ότι γράφεται ο επίλογος της «δυναστείας Μητσοτάκη».

Τόνισε δε πως ο Ισίδωρος Ντογιάκος «πρέπει να παραιτηθεί» και πως «η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, κοιτάει προς την πλευρά της κυβέρνησης».

Στη συνέχεια ο εκδότης του Documento είπε, «Η δημοκρατία του κυρίου Ντογιάκου είναι ένα αυστηρό νομικό πλαίσιο όπου οι δημοσιογράφοι πρέπει να πηγαίνουν φυλακή» καθώς και πως «όταν τον πιάνουν με τη γίδα της εξυπηρέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πλάτη, τότε έχουμε εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης». 

«Όταν η δραστηριότητα του έγινε γνωστή παντού, εκνευρίστηκε και θυμήθηκε τον κακό εαυτό του: είπε ότι οι εκδότες δεν μπορούν να φέρουν τον τιμητικό τίτλο του εκδότη και τους απείλησε σαν κοινός μαφιόζος με φορολογικούς ελέγχους», σχολίασε.

Ακούστε την εκπομπή: