Newsroom

Newsroom

Βαρουφάκης: "Δεν χάσαμε χρόνο, θα υπάρξει νέα λίστα προτάσεων"

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το Eurogroup, τόνισε ότι «έγινε ένα σημαντικό βήμα για την επιτυχή εκτέλεση της…

varoufakis simera

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το Eurogroup, τόνισε ότι «έγινε ένα σημαντικό βήμα για την επιτυχή εκτέλεση της συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου». Αμφισβήτησε πως χάθηκε χρόνος και τόνισε πως θα υπάρξει νέα λίστα με προτάσεις, ενώ εμφανίσθηκε αισιόδοξος πως θα υπάρξει συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους για την μετά τον Ιούνιο εποχή. «Θα παρέχουμε στους θεσμούς όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και θα παρουσιάσουμε και νέες λίστες με μεταρρυθμίσεις» είπε ο κ. Βαρουφάκης, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν συζητάμε το Grexit». Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών απέρριψε τα περί επεισοδίου με τον Γερμανό ομόλογό του σχετικά με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, λέγοντας ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση από τον κ. Σόιμπλε αλλά ζήτησε διευκρινίσεις.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο και στο γεγονός ότι κάποιοι αναφέρονται στους θεσμούς ως τρόικα. «Κάποιοι συνάδελφοί μου χρησιμοποίησαν τον όρο τρόικα. Αν τους αρέσει τόσο μπορούμε να τους την στείλουμε», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι «οι συζητήσεις πρέπει ν΄αρχίσουν και θ΄αρχίσουν την Τετάρτη, με στόχο την ταχεία και επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης». Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε: «Υπογραμμίσαμε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών Αρχών και των θεσμών και παράλληλα να μη λαμβάνονται μονομερείς δράσεις από την Ελλάδα».

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη