Πορτοσάλτε: Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όχι στον Ζούλα για το «κόψιμο» της λειτουργίας της Μ. Τετάρτης – Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ (video)

Ο Άρης Πορτοσάλτε προτίμησε να επιτεθεί στους εργαζόμενους της δημόσιας τηλεόρασης και να αφήσει στο απυρόβλητο τον Ζούλα

Πορτοσάλτε

O Άρης Πορτοσάλτε έκανε μια πρωτοφανή επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ για το γεγονός ότι λόγω της απεργίας για την Πρωτομαγιά δεν μεταδόθηκε ζωντανά η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε άθλια, ηλιθιώδη και απάνθρωπη την απόφαση «να στερήσουν από ανθρώπους που δεν μπορούν να πάνε στην εκκλησία τη λειτουργία της Μεγάλης Τέταρτης».

Μάλιστα, προσπάθησε να πείσει πως ότι έγινε ήταν λόγο «ιδεοληψίας» και είναι μια απόφαση με «συμπλεγματικά ιδεολογικό πρόσημο».

Αυτό όμως που δεν θέλησε να πει ή που ας ελπίσουμε ότι δεν ήξερε είναι ότι η διοίκηση Ζούλα επέλεξε να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης καθώς δεν ζήτησε εξαίρεση.

Αντίθετα η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης μεταδόθηκε κανονικά από την ΕΡΑ μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει το Πρώτο Πρόγραμμα του δημόσιου ραδιοφώνου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε βέβαια αυτά τα περνάει για μικρά γράμματα καθώς το μένος του κατά των εργαζομένων δεν του επιτρέπει να τα βάλει με τη διοίκηση.

Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τη μετάδοση της ακολουθίας της Μεγάλης Τετάρτης – «Αθεόφοβοι»

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έδωσαν την δική τους απάντηση στην επίθεση που δέχονται για τη μη τηλεοπτική κάλυψη της ακολουθίας της Μεγάλης Τετάρτης από την κρατική τηλεόραση.

Όπως αποκαλύπτει η ΠΟΣΠΕΡΤ, η διοίκηση Ζούλα ενώ γνώριζε ότι χθες ήταν η απεργία για την εργατική Πρωτομαγιά δεν ζήτησε εξαίρεση για την κάλυψη και μετάδοση της θείας λειτουργίας.

«Για μια ακόμη φορά η Διοίκηση Ζούλα προσπαθεί να εκθέσει τους εργαζομένους της ΕΡΤ στα μάτια του ελληνικού λαού λέγοντας μόνο ψέματα» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Σήμερα οι αθεόφοβοι ενέπλεξαν και την Αρχιεπισκοπή στέλνοντας το αίτημά της στην Ομοσπονδία. Τους καταστήσαμε σαφές ότι συνομιλητής των εργαζομένων δεν είναι ο εκάστοτε φορέας που κάνει αίτημα για κάλυψη, παρά μόνο η Διοίκηση, και ζητήσαμε αίτημα εξαίρεσης για την Ακολουθία της Μεγάλης Τετάρτης, το οποίο δεν ήρθε ποτέ» τονίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αναφέρει δε ότι οι εργαζόμενοι και το VAN εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΤ ήταν έτοιμοι για τη μετάδοση, περιμένοντας το αυτονόητο αίτημα εξαίρεσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Για μια ακόμη φορά η Διοίκηση Ζούλα προσπαθεί να εκθέσει τους εργαζομένους της ΕΡΤ στα μάτια του ελληνικού λαού λέγοντας ΜΟΝΟ ψέματα.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ απέργησαν όπως και χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι για την εργατική Πρωτομαγιά.
Στα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα ημέρα απεργίας η Διοίκηση της ΕΡΤ ζητά από την ΠΟΣΠΕΡΤ εξαίρεση για την κάλυψη και μετάδοσή τους.

Εδώ να επισημάνουμε ότι:

Α. Η Διοίκηση γνώριζε εδώ και μέρες για την απεργία και παρ’όλ αυτά δεν ζήτησε καμία εξαίρεση για τηλεοπτική κάλυψη.
Β. Στο αίτημα της ραδιοφωνίας και συγκεκριμένα του Πρώτου Προγράμματος, για τη μετάδοση της Θείας Λειτουργίας, δόθηκε άμεσα εξαίρεση.
Γ. Ουδέποτε η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει αρνηθεί να διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό, σεβόμενη πάντα ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες πολίτες, πόσω δε μάλλον την Μεγάλη Εβδομάδα.

Σήμερα οι αθεόφοβοι ενέπλεξαν και την Αρχιεπισκοπή στέλνοντας το αίτημά της στην Ομοσπονδία. Τους καταστήσαμε σαφές ότι συνομιλητής των εργαζομένων δεν είναι ο εκάστοτε φορέας που κάνει αίτημα για κάλυψη, παρά μόνο η Διοίκηση, και ζητήσαμε αίτημα εξαίρεσης για την Ακολουθία της Μεγάλης Τετάρτης, το οποίο δεν ήρθε ΠΟΤΕ.

Οι εργαζόμενοι και το VAN εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΤ ήταν έτοιμοι για τη μετάδοση. Περίμεναν το αυτονόητο – ένα ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ.

Είναι αξιοπερίεργο και πρέπει να ειπωθεί ότι εδώ και καιρό η Διοίκηση της ΕΡΤ αντιμετωπίζει τις Κυριακάτικες αλλά και τις γιορτινές Θείες Λειτουργίες με αδιαφορία και ελαφρότητα, μη στέλνοντας ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ και ΠΑΡΑΓΩΓΟ στο Πατριαρχείο όπως παλιότερα και με τον πρόθυμο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΤΑΓΚΟ να αφήνει τελευταία στιγμή την τύχη της μετάδοσης της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ σε Τούρκους συναδέλφους, προκαλώντας πολλά προβλήματα αλλά και διαμαρτυρίες από τους πιστούς.

Ζούλας, Στάγκος και οι υποκόμοι τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν δημιουργήσει τόσα προβλήματα ώστε να ασχοληθούν μαζί τους τα υψηλά κλιμάκια, τόσο της Αρχιεπισκοπής, όσο και του Μαξίμου.

Και σαν να μην φτάνουν οι δόλιες μεθοδεύσεις τους, προσπαθούν να ρίξουν το βάρος της μη μετάδοσης της Ακολουθίας του Νιπτήρος στην ΠΟΣΠΕΡΤ και στους εργαζομένους.

Ευτυχώς για εμάς, τόσο οι πολίτες, όσο και η Αρχιεπισκοπή ξέρουν ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΛΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Greek Mafia: Ποιοι είναι οι οκτώ συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Περίεργη υπόθεση στην Κύπρο: Μαζικά μηνύματα στα σχολεία – Απειλούν να σκοτώσουν εκπαιδευτικούς (εικόνα)

AP19239346153383

Περίεργη υπόθεση στην Κύπρο: Μαζικά μηνύματα στα σχολεία – Απειλούν να σκοτώσουν εκπαιδευτικούς (εικόνα)

Μάλιστα τα σχολεία στην Κύπρο εκκενώθηκαν μετά τα απειλητικά μηνύματα σε όλα τα σχολεία

Columbia: Πρόταση μομφής κατά της προέδρου από καθηγητές για το όργιο καταστολής – Συγκλονιστικές εικόνες

AP24122119732233

Columbia: Πρόταση μομφής κατά της προέδρου από καθηγητές για το όργιο καταστολής – Συγκλονιστικές εικόνες

Μετά το όργιο καταστολής της Τρίτης, όπου το NYPD συνέλαβε 109 άτομα στο Hamilton Hall…

Καιρός: Κομμένη στα δύο η χώρα – Αποπνικτικό κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και καύσωνα (video)

Meteo σκόνη 1528x864 1

Καιρός: Κομμένη στα δύο η χώρα – Αποπνικτικό κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και καύσωνα (video)

Που θα «πέσουν» οι μεγαλύτερες ποσότητες σκόνης και ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» από τον καύσωνα

Το Maestro επέστρεψε: Τι τηλεθέαση σημείωσε – Αποθέωση για Καβογιάννη και Αλεξίου στα social media (video)

GNuaoKfWoAAjWoq

Το Maestro επέστρεψε: Τι τηλεθέαση σημείωσε – Αποθέωση για Καβογιάννη και Αλεξίου στα social media (video)

Τεράστια αποθέωση στο Twitter για τη Μαρία Καβογιάννη και τη Χαρούλα Αλεξίου, μετά την πρεμιέρα…

Μαρία Αναστασοπούλου: Τέλος από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Οι πληροφορίες για το τηλεοπτικό της μέλλον (video)

ΑΝΑΣΤ

Μαρία Αναστασοπούλου: Τέλος από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Οι πληροφορίες για το τηλεοπτικό της μέλλον (video)

Η δημοσιογράφος, Μαρία Αναστασοπούλου, φαίνεται πως τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρίσκεται στο πλευρό…