Πορτοσάλτε: Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όχι στον Ζούλα για το «κόψιμο» της λειτουργίας της Μ. Τετάρτης – Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ (video)

Ο Άρης Πορτοσάλτε προτίμησε να επιτεθεί στους εργαζόμενους της δημόσιας τηλεόρασης και να αφήσει στο απυρόβλητο τον Ζούλα

Πορτοσάλτε

O Άρης Πορτοσάλτε έκανε μια πρωτοφανή επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ για το γεγονός ότι λόγω της απεργίας για την Πρωτομαγιά δεν μεταδόθηκε ζωντανά η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε άθλια, ηλιθιώδη και απάνθρωπη την απόφαση «να στερήσουν από ανθρώπους που δεν μπορούν να πάνε στην εκκλησία τη λειτουργία της Μεγάλης Τέταρτης».

Μάλιστα, προσπάθησε να πείσει πως ότι έγινε ήταν λόγο «ιδεοληψίας» και είναι μια απόφαση με «συμπλεγματικά ιδεολογικό πρόσημο».

Αυτό όμως που δεν θέλησε να πει ή που ας ελπίσουμε ότι δεν ήξερε είναι ότι η διοίκηση Ζούλα επέλεξε να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης καθώς δεν ζήτησε εξαίρεση.

Αντίθετα η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης μεταδόθηκε κανονικά από την ΕΡΑ μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει το Πρώτο Πρόγραμμα του δημόσιου ραδιοφώνου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε βέβαια αυτά τα περνάει για μικρά γράμματα καθώς το μένος του κατά των εργαζομένων δεν του επιτρέπει να τα βάλει με τη διοίκηση.

Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τη μετάδοση της ακολουθίας της Μεγάλης Τετάρτης – «Αθεόφοβοι»

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έδωσαν την δική τους απάντηση στην επίθεση που δέχονται για τη μη τηλεοπτική κάλυψη της ακολουθίας της Μεγάλης Τετάρτης από την κρατική τηλεόραση.

Όπως αποκαλύπτει η ΠΟΣΠΕΡΤ, η διοίκηση Ζούλα ενώ γνώριζε ότι χθες ήταν η απεργία για την εργατική Πρωτομαγιά δεν ζήτησε εξαίρεση για την κάλυψη και μετάδοση της θείας λειτουργίας.

«Για μια ακόμη φορά η Διοίκηση Ζούλα προσπαθεί να εκθέσει τους εργαζομένους της ΕΡΤ στα μάτια του ελληνικού λαού λέγοντας μόνο ψέματα» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Σήμερα οι αθεόφοβοι ενέπλεξαν και την Αρχιεπισκοπή στέλνοντας το αίτημά της στην Ομοσπονδία. Τους καταστήσαμε σαφές ότι συνομιλητής των εργαζομένων δεν είναι ο εκάστοτε φορέας που κάνει αίτημα για κάλυψη, παρά μόνο η Διοίκηση, και ζητήσαμε αίτημα εξαίρεσης για την Ακολουθία της Μεγάλης Τετάρτης, το οποίο δεν ήρθε ποτέ» τονίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αναφέρει δε ότι οι εργαζόμενοι και το VAN εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΤ ήταν έτοιμοι για τη μετάδοση, περιμένοντας το αυτονόητο αίτημα εξαίρεσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Για μια ακόμη φορά η Διοίκηση Ζούλα προσπαθεί να εκθέσει τους εργαζομένους της ΕΡΤ στα μάτια του ελληνικού λαού λέγοντας ΜΟΝΟ ψέματα.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ απέργησαν όπως και χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι για την εργατική Πρωτομαγιά.
Στα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα ημέρα απεργίας η Διοίκηση της ΕΡΤ ζητά από την ΠΟΣΠΕΡΤ εξαίρεση για την κάλυψη και μετάδοσή τους.

Εδώ να επισημάνουμε ότι:

Α. Η Διοίκηση γνώριζε εδώ και μέρες για την απεργία και παρ’όλ αυτά δεν ζήτησε καμία εξαίρεση για τηλεοπτική κάλυψη.
Β. Στο αίτημα της ραδιοφωνίας και συγκεκριμένα του Πρώτου Προγράμματος, για τη μετάδοση της Θείας Λειτουργίας, δόθηκε άμεσα εξαίρεση.
Γ. Ουδέποτε η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει αρνηθεί να διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό, σεβόμενη πάντα ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες πολίτες, πόσω δε μάλλον την Μεγάλη Εβδομάδα.

Σήμερα οι αθεόφοβοι ενέπλεξαν και την Αρχιεπισκοπή στέλνοντας το αίτημά της στην Ομοσπονδία. Τους καταστήσαμε σαφές ότι συνομιλητής των εργαζομένων δεν είναι ο εκάστοτε φορέας που κάνει αίτημα για κάλυψη, παρά μόνο η Διοίκηση, και ζητήσαμε αίτημα εξαίρεσης για την Ακολουθία της Μεγάλης Τετάρτης, το οποίο δεν ήρθε ΠΟΤΕ.

Οι εργαζόμενοι και το VAN εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΤ ήταν έτοιμοι για τη μετάδοση. Περίμεναν το αυτονόητο – ένα ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ.

Είναι αξιοπερίεργο και πρέπει να ειπωθεί ότι εδώ και καιρό η Διοίκηση της ΕΡΤ αντιμετωπίζει τις Κυριακάτικες αλλά και τις γιορτινές Θείες Λειτουργίες με αδιαφορία και ελαφρότητα, μη στέλνοντας ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ και ΠΑΡΑΓΩΓΟ στο Πατριαρχείο όπως παλιότερα και με τον πρόθυμο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΤΑΓΚΟ να αφήνει τελευταία στιγμή την τύχη της μετάδοσης της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ σε Τούρκους συναδέλφους, προκαλώντας πολλά προβλήματα αλλά και διαμαρτυρίες από τους πιστούς.

Ζούλας, Στάγκος και οι υποκόμοι τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν δημιουργήσει τόσα προβλήματα ώστε να ασχοληθούν μαζί τους τα υψηλά κλιμάκια, τόσο της Αρχιεπισκοπής, όσο και του Μαξίμου.

Και σαν να μην φτάνουν οι δόλιες μεθοδεύσεις τους, προσπαθούν να ρίξουν το βάρος της μη μετάδοσης της Ακολουθίας του Νιπτήρος στην ΠΟΣΠΕΡΤ και στους εργαζομένους.

Ευτυχώς για εμάς, τόσο οι πολίτες, όσο και η Αρχιεπισκοπή ξέρουν ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΛΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Greek Mafia: Ποιοι είναι οι οκτώ συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Αίγιο: Νεκρός κλήθηκε να πληρώσει τον οικογενειακό του τάφο 33 χρόνια μετά τον θάνατό του

t

Αίγιο: Νεκρός κλήθηκε να πληρώσει τον οικογενειακό του τάφο 33 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ο Δήμος Αιγιάλειας απέστειλε ειδοποίηση για οφειλή άνω των 1.500 ευρώ σε δημότη που έχει…

Πάτρα: Επεισόδιο μεταξύ συγκρατούμενων στον Άγιο Στέφανο – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

φυλακες 1

Πάτρα: Επεισόδιο μεταξύ συγκρατούμενων στον Άγιο Στέφανο – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου σύμφωνα με ιατρικές πηγές, νοσηλεύεται…

Οι Προτάσεις μας

Καιρός: Νέα πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα – Ασταθείς θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

kairos

Καιρός: Νέα πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα – Ασταθείς θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, από τη Μεγάλη Πέμπτη ως και την Κυριακή του…

Σχετικά με MEDIA

Έλληνας που ζει στην Ισπανία αποκάλυψε πόσο κοστίζει η Βενζίνη και προκάλεσε χαμό: «Εμείς είχαμε ΠΑΣΟΚ όταν δίναμε τόσα»

pexels introspectivedsgn 8266768

Έλληνας που ζει στην Ισπανία αποκάλυψε πόσο κοστίζει η Βενζίνη και προκάλεσε χαμό: «Εμείς είχαμε ΠΑΣΟΚ όταν δίναμε τόσα»

Viral έχει γίνει το βίντεο του Tik Toker, με τον ίδιο να λέει πως οι…

Αρναούτογλου: «Μάλωσε» τον Λιανό γιατί δεν λέει καλές κουβέντες για τη ΝΔ – «Είσαι πάντα απέναντι»

MixCollage 07 Apr 2026 03 47 PM 7630

Αρναούτογλου: «Μάλωσε» τον Λιανό γιατί δεν λέει καλές κουβέντες για τη ΝΔ – «Είσαι πάντα απέναντι»

Μάλιστα ο παρουσιαστής ακούγεται να λέει πως δεν ψήφισε Νέα Δημοκρατία, πηγαίνοντας κόντρα στα λεγόμενα…

Κόλαφος ο Λαζόπουλος για υποκλοπές και Τέμπη: «Ζητήστε το τιμολόγιο από τον Ντίλιαν – Εσείς οι καθεστωτικοί ειρωνεύεστε τον κόσμο ότι θέλει Ολυμπιακό στάδιο για να γίνει δίκη»

λαζο14

Κόλαφος ο Λαζόπουλος για υποκλοπές και Τέμπη: «Ζητήστε το τιμολόγιο από τον Ντίλιαν – Εσείς οι καθεστωτικοί ειρωνεύεστε τον κόσμο ότι θέλει Ολυμπιακό στάδιο για να γίνει δίκη»

Ο σατιρικός παρουσιαστής για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση των…