Τζανακόπουλος: Το παιδί να δοθεί στην οικογένεια της Ρούπα – Να προχωρήσει η αξιολόγηση

«Η ελληνική πλευρά έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα και δεν υπάρχουν λόγοι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ούτε ως προσχήματα για να καθυστερούμε το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ αναφέρθηκε και στο παιδί της Ρούπα.

Ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον 9,84 τόνισε πως είναι ανάγκη να μην καθυστερήσει άλλο η αξιολόγηση και τόνισε ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται εντός στόχων και πρέπει οι εταίροι να υλοποιήσουν τις δικές τους δεσμεύσεις.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Κυπριακό και στην επικείμενη Διάσκεψη της Γενεύης λέγοντας ότι η Ελλάδα εργάζεται συνεχώς για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη, για μία βιώσιμη λύση. Σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν ο κ. Τζανακόπουλος, ο κ. Ερντογάν δεν θα είναι παρών στη Διάσκεψη «Από τη δική μας μεριά έχουμε πει ότι η εκπροσώπηση της χώρας θα γίνει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, αλλά η μη παρουσία Ερντογάν αφήνει ανοιχτά πάρα πολλά ενδεχόμενα. Όπως είπε, «ο κ. Ερντογάν παίζει ένα κομβικότατο πολιτικό ρόλο και εμείς με δεδομένο αυτό που άφησε να εννοηθεί η τουρκική πλευρά, θα εξετάσουμε τη θέση μας».

Αναφερθείς τέλος στις εξελίξεις που αφορούν στο παιδί των Ρούπα – Μαζιώτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως «το παιδί πρέπει άμεσα να παραδοθεί στην οικογένειά του, στους συγγενείς του ώστε να μπει σε ένα περιβάλλον ηρεμίας.

Πρέπει όλες οι διαδικασίες να κινηθούν με επίκεντρο το συμφέρον του παιδιού. Η Δικαιοσύνη πρέπει να ακολουθήσει μια διαδικασία. Η διοίκηση κινείται με τους γρηγορότερους δυνατούς ρυθμούς. Πολύ πολύ σύντομα θα έχουμε μια εξέλιξη θετική».

Το συγκινητικό «αντίο» στην Άντζελα που σκοτώθηκε στη Λιβύη: «Ήταν διασταύρωση Αμαζόνας και πριγκίπισσας της Disney»

Το συγκινητικό «αντίο» στην Άντζελα που σκοτώθηκε στη Λιβύη: «Ήταν διασταύρωση Αμαζόνας και πριγκίπισσας της Disney»

«Μακάρι να μπορούσες να δεις πόσο σε αγαπούσαν σε όλο τον κόσμο».

ΚΚΕ για Άδωνι: «Υπουργός νούμερο» – Χαμός στη Βουλή με τις προκλητικές του δηλώσεις για το νομοσχέδιο

ΚΚΕ για Άδωνι: «Υπουργός νούμερο» – Χαμός στη Βουλή με τις προκλητικές του δηλώσεις για το νομοσχέδιο

«Είδαμε έναν υπουργό πανικόβλητο που προσπαθεί να καλύψει την γενική λαϊκή κατακραυγή με κραυγές και…