Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο με έναν 31χρονο νεκρό στην Ελευσίνα – 17χρονος σκοτώθηκε στη Σκιάθο (video)

Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεαρό νεκρό και έναν τραυματία στην Ελευσίνα - 17χρονος νεκρός σε τροχαίο και στη Σκιάθο

τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ελευσίνα τα ξημερώματα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Το ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, για άγνωστα αίτια εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 31χρονος οδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο 25χρονος συνοδηγός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον συνοδηγό που έφερε σοβαρά τραύματα, και τον οποίο παρέλαβε στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Τον άτυχο οδηγό μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τροχαίο έγινε στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη στην Ελευσίνα. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

17χρονος νεκρός σε τροχαίο στη Σκιάθο

Τραγωδία και στη Σκιάθο, όπου ένας νεαρός 17 ετών έχασε την ζωή του, αργά χθες τη νύχτα, σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε επάνω σε κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα το δίκυκλο που οδηγούσε ο 17χρονος και ενώ βρισκόταν στην ευθεία που έχει στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου ο δρόμος Σκιάθου-Κουκουναριών καρφώθηκε σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται τοποθετημένοι στις άκρες της οδού.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν φορούσε κράνος.

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…