Το Tweet για την Αστυνομία που... σκανδάλισε το Πρώτο Θέμα

Να γεννήσει λεωφορεία δεν μπορεί η κυβέρνηση, να γεννήσει περιπολικά για την Ελληνική Αστυνομία μπορεί.

NewsRoom 15/11/2020 | 13:16

«100 νέες μοτοσυκλέτες παρέλαβε η Ελληνική Αστυνομία Από αρχές του έτους έχουν παραληφθεί συνολικά 778 οχήματα» έγραψε στο Twitter η ΕΛ.ΑΣ εν μέσω πανδημίας και με το ΕΣΥ να βρίσκεται υπό τρομερή πίεση.

Οι γνωστές Τελεταί Μπούκουρα με το έξυπνο και πάντοτε μακάβριο χιούμορ ανέβασαν το  παρακάτω tweet. Και όλοι γέλασαν. Γιατί τους ξέρουμε πολύ καλά και ξέρουμε το χιούμορ τους.

Το έχουν κάνει επανειλημμένα οι Τελεταί Μπούκουρα και δεν υπήρχε σχεδόν ποτέ πρόβλημα. Αλλά, τώρα, έθιξαν τα ιερά και τα όσια του κράτους. Την ΕΛ.ΑΣ. των απαγορεύσεων και της καταστολής.

Και προκλήθηκε θόρυβος, ξεκίνησε μεγάλη αντίδραση. «Αποτροπιασμό προκαλεί στο twitter η μακάβρια ανάρτηση του Τελεταί Μπούκουρα για τις μοτοσυκλέτες της ΕΛΑΣ» έγραψε το ξαφνικά ευαίσθητο Πρώτο Θέμα. «Τα σχόλια είναι εκατοντάδες και εκφράζουν αποτροπιασμό για την κακοήθη αναφορά η οποία ξεπερνά τα όρια της σάτιρας».

Ο,τι κι αν πεις είναι λίγο. Ούτε προφήτης να ήταν η Ελληνική Αστυνομία, να μην πρέπει να την πιάνουμε στο στόμα μας, να κινδυνεύουμε με τιμωρία. 

Πηγή: Efsyn