Newsroom

Newsroom

Τρόμος για γονείς στα Άνω Λιόσια: Βρέθηκε σφαίρα σε βρεφονηπιακό σταθμό

Ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς μετά τον εντοπισμό μιας σφαίρας σε βρεφονηπιακό σταθμό στα Άνω Λιόσια  

shutterstock11978197

«Mνημές»   από το θανατηφόρο περιστατικό με τον μικρό Μάριο στο Μενίδι, ξυπνά στους κατοίκους των Άνω Λιοσίων, η σφαίρα που εντοπίσθηκε  σε βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ χθες το πρωί. 

Συγκεκριμένα, η βολίδα  βρέθηκε εξωτερικά του κτιρίου και στο κλιμακοστάσιο, που οδηγεί στην κουζίνα βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ στην οδό Καλλικράτης,  με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, επαναφέροντας έτσι μνήμες από τα θλιβερά γεγονότα του παρελθόντος. Εδώ και ένα 24ωρο βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες των αστυνομικών αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό, δηλαδή κάτω από ποιες συνθήκες έπεσε η σφαίρα στον συγκεκριμένο χώρο.

Το ευτύχημα, πάντως, είναι ότι δεν τραυματίστηκε κάποιο από τα 22 παιδιά που πηγαίνουν καθημερινά στον συγκεκριμένο σταθμό ή κάποιος εκπαιδευτικός, αλλά επαναφέρει στο προσκήνιο  την ασυδοσία που επικρατεί ειδικά στις περιοχές των Άνω Λιοσίων με τους άσκοπους πυροβολισμούς. 

Η σφαίρα  μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστικό έλεγχο, ενώ διενεργείται έρευνα και προανάκριση από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής

(Φωτο αρχείου)

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…