Τον δρόμο της φυλακής πήραν ο 63χρονος παιδοβιαστής και ο 40χρονος που ασελγούσε στην κόρη του

Προφυλακίστηκαν ο 63χρονος από Άγιο Παντελεήμονα και ο 40χρονος Αιγύπτιος - Ο πρώτος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 2 ανήλικων αγοριών και ο δεύτερος φέρεται να βίαζε την κόρη του.

Αμφότερες υποθέσεις προκαλούν φρίκη – Προφυλακίστηκαν ο 63χρονος από τον Άγιο Παντελεήμονα και ο 40χρονος Αιγύπτιος που κατηγορούνται αντίστοιχα για ασέλγεια σε βάρος 2 ανήλικων αγοριών και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η υπόθεση του 63χρονου παιδοβιαστή

Ειδικότερα, για τον 63χρονο υπήρξαν καταγγελίες της οικογένειας των παιδιών ότι προσέγγισε σε πλατεία της περιοχής τα δυο ανήλικα παιδιά και με δόλωμα χρήματα τα οδήγησε σε σπίτι και τα κακοποίησε.

Το στοιχείο που συγκλονίζει είναι ότι τα κακοποιούσε επί δέκα ολόκληρες μέρες με τον συγκεκριμένο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδάκια κάποια στιγμή δεν άντεξαν και αφηγήθηκαν τον εφιάλτη στη μητέρα τους η οποία και στη συνέχεια πήγε απευθείας στην υποδιεύθυνση ασφάλειας ανηλίκων και έκανε την καταγγελία.

Η υπόθεση του 40χρονου Αιγύπτιου που βίαζε την κόρη του

Ο δε 40χρονος Αιγύπτιος φερόμενος βιαστής της 14χρονης κόρης του στα Πατήσια οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Η 14χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι είχε πιει για να ξεχάσει όσα περνούσε από τον πατέρα της, τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.