Τομ Ντέιλι: Απίστευτα υπερήφανος που μπορώ να πω ότι είμαι γκέι και χρυσός Ολυμπιονίκης

Ο 27χρονος, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, μετά την κατάκτηση του μεταλλίου. Έχει παντρευτεί τον παραγωγό Ντάστιν Λανς Μπλακ, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ρόμπ

NewsRoom 26/07/2021 | 20:59

«Νιώθω απίστευτα περήφανος που μπορώ να λέω ανοιχτά ότι είμαι ομοφυλόφιλος και επίσης ολυμπιονίκης. Όταν ήμουν νεότερος δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ποτέ να πετύχω τίποτα λόγω του ποιος ήμουν. Το να είσαι ολυμπιονίκης τώρα δείχνει απλά ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα».

Ο 27χρονος, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, μετά την κατάκτηση του μεταλλίου. Έχει παντρευτεί τον παραγωγό Ντάστιν Λανς Μπλακ, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ρόμπι.


 
Μίλησε για το πόσο διαφορετικός ένιωθε όταν ήταν μικρότερος και πώς αυτό τον επηρέασε, ενώ αναφέρθηκε στην καταπίεση που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της ζωής του:

«Έκανα coming out το 2013 και όταν ήμουν μικρότερος ένιωθα πάντα ότι ήμουν εκείνος που ήταν μόνος και διαφορετικός και δεν ταίριαζε. Υπήρχε κάτι με εμένα που ποτέ δεν θα ήταν όσο καλός όσο ήθελε η κοινωνία να είμαι. Ελπίζω ότι οποιοσδήποτε νέος ΛΟΑΤΚΙ εκεί έξω θα μπορέσει να δει ότι ανεξάρτητα του πόσο μόνος νιώθεις τώρα, δεν είσαι μόνος. Μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε».