Θίχτηκαν τα τρολ της ΝΔ από τη στήριξη Βαξεβάνη στην Ολλανδή δημοσιογράφο

Η «Ομάδα Αλήθειας» τώρα και σε ρόλο Fashion Police...

NewsRoom 12/11/2021 | 15:20

Ενόχλησε η πρωτοβουλία του Κώστα Βαξεβάνη να στηρίξει την Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ, «υιοθετώντας» το προσωπικό της στυλ.

Δεν πρόλαβε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ  στα προσωπικά του social media, με τον ίδιο να φορά το χαρακτηριστικό κόκκινο καπέλο και την κόκκινη μάσκα, και λίγα λεπτά μετά ήρθε η «παρέμβαση» από την Ομάδα Αλήθειας.

Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ έσπευσε να σχολιάσει την κίνηση του Κώστα Βαξεβάνη προσπαθώντας ανεπιτυχώς να απαξιώσει και τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλλά και συνολικά το κύμα συμπαράστασης στην Ολλανδή δημοσιογράφο.

«Στο πλευρό της Ολλανδής δημοσιογράφου που κατηγόρησε την Ελλάδα για pushbacks, βρίσκεται ο Κώστας Βαξεβάνης ανεβάζοντας φωτογραφία στο Twitter ντυμένος στα κόκκινα, φορώντας το χαρακτηριστικό καπέλο!

Τη στήριξή του στην Ολλανδή δημοσιογράφο Ingeborg Beugel, εξέφρασε ο Κώστας Βαξεβάνης, η οποία απασχόλησε την επικαιρότητα τις προηγούμενες μέρες, με τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά της ελληνικής κυβερνήσης και την σκληρή απάντηση που δέχθηκε από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρεται στο δημοσίευμα της Ομάδας Αλήθειας ενώ γέλιο προκαλεί το σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση στο Twitter περί... επιπέδου δημοσιογραφίας.

Αναμένουμε παθιασμένο retweet από τον Άδωνι...