«Θανάσιμος τραυματισμός» για τον ΟΑΣΑ η δολοφονία Γρηγορόπουλου (ηχητικό)

Ακούστε το απόσπασμα από το ηχογραφημένο μήνυμα του ΟΑΣΑ

4372395

Η «κανονικότητα» και τα ανιστόρητα αφηγήματα βρήκαν τον δρόμο τους και έφτασαν μέχρι και στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ

Ο ΟΑΣΑ, στο ηχογραφημένο μήνυμά του προς το επιβατικό κοινό για τις σημερινές αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς φροντίζει να περάσει «γραμμή» σχετικά με το τι έγινε στα Εξάρχεια, σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ λοιπόν, οι αλλαγές στα δρομολόγια θα γίνουν «λόγω των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 11 ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου….».

Ακούστε το απόσπασμα από το ηχογραφημένο μήνυμα του ΟΑΣΑ

Βλέπετε, όλες αυτές οι ιστορίες για τη δήθεν δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου δεν είναι, παρά αριστερίτσικες φαντασιώσεις.

«Θανάσιμος τραυματισμός» λοιπόν. Σαν να λέμε ότι περπατούσε στο πεζοδρόμιο, δεν είδε τις σαπουνάδες, γλίστρησε και πέφτοντας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Την παρατήρηση έκανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Σιδηρόπουλος όταν τηλεφώνησε στον ΟΑΣΑ για να ενημερωθεί για τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς. 

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ δεν «εμπνεύστηκε» από μόνο του την προκλητική διατύπωση, αφού στην πραγματικότητα, το μόνο που κάνει είναι να αναπαράγει τη σχετική ανακοίνωση που έχει εκδόσει ο ΟΑΣΑ και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του: «Λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση έντεκα ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις…», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη