Τελειώνει το House of Cards - Λόγω του σκανδάλου με τον Κέβιν Σπέισι

NewsRoom 31/10/2017 | 13:51

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά "House of Cards" θα τερματιστεί μετά την επερχόμενη έκτη σεζόν, μετά τις σοβαρές κατηγορίες για τον πρωταγωνιστή της σειράς Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση.

Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ έκανε καταγγελία εις βάρος του Σπέισι ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 30 χρόνια, όταν ο Ραπ ήταν μόλις 14 ετών.

0 Κέβιν Σπέισι σε ανάρτησή του στο Twiiter απάντησε ότι είναι «τρομοκρατημένος» από τις κατηγορίες του συναδέλφου του, ότι δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν και ότι επρόκειτο για μία άθλια συμπεριφορά μεθυσμένου.

Στην ίδια ανάρτηση αποκάλυψε ότι αν και στο παρελθόν είχε σχέση και με γυναίκες «τώρα επιλέγω να ζήσω ως ομοφυλόφιλος».

Αναλυτικά έγραψε:

«Τρέφω αμέριστο σεβασμό και θαυμασμό για τον Άντονι Ραππ σαν ηθοποιό και είμαι συντετριμμένος από τα όσα διηγήθηκε. Ειλικρινά δεν θυμάμαι την περίσταση, πάνε πάνω από τριάντα χρόνια από τότε. Αν όμως έκανα όσα περιγράφει, τότε του οφείλω μια ειλικρινέστατη συγγνώμη για την απαράδεκτη, μεθυσμένη συμπεριφορά μου και τα αρνητικά συναισθήματα που του προκάλεσα.

Η ιστορία αυτή με ώθησε να αναθεωρήσω ορισμένες πτυχές της ζωής μου. Γνωρίζω πως υπάρχουν ιστορίες για εμένα εκεί έξω και κάποιες από αυτές οφείλονται στην μυστικοπάθεια που έχω επιλέξει για τα προσωπικά μου ζητήματα. Όπως γνωρίζουν οι κοντινοί μου άνθρωποι, είχα ερωτικές σχέσεις τόσο με γυναίκες όσο και με άνδρες. Έχω αγαπήσει διάφορους άνδρες κατά τη διάρκεια της ζωής μου και έχω επιλέξει να ζω πλέον ως ομοφυλόφιλος. Θέλω να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση ανοικτά και με ειλικρίνεια και αυτό ξεκινά με ανασκόπηση της δικής μου συμπεριφοράς».

Ο Ραπ έκανε την καταγγελία του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το Buzzfeed ενώ είχε αναφερθεί και παλαιότερα στο περιστατικό, χωρίς όμως να ονοματίσει τον Σπέισι.