Τask force όχι μόνο για το οργανωμένο έγκλημα αλλά και για τα «κορονοπάρτι»

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται ήδη  το σχέδιο δημιουργίας μεικτής ομάδας δράσης της Ασφάλειας για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και όχι μόνο... Στα χνάρια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

photo of silhoutte people hands 2078008

 Ο Νίκος Χαρδαλιάς ως άλλος επιθεωρητής Κάλαχαν  (όχι του εγκλήματος…) αλλά για αυτή την μάστιγα… των «κορονοπάρτι»  καθώς προανήγγειλε την αυστηροποίηση του πλαισίου για τα αυτοσχέδια πάρτι. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κατά τη σημερινή ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενα «κορονοπάρτι» με dj σε βίλες στη Μύκονο,  δήλωσε ότι «προφανώς παρακολουθούμε την κατάσταση» προσθέτοντας μάλιστα ότι ενεργοποιείται για την αντιμετώπιση των εν λόγω περιπτώσεων «συγκεκριμένο σχέδιο της ΕΛΑΣ» καθώς επίσης και «ειδική μονάδα ελέγχων της γγ Πολιτικής Προστασίας».

Παράλληλα, ο υφυπουργός προειδοποίησε ότι το νέο σχέδιο αντιμετώπισης δεν αφορά μόνο στη Μύκονο αλλά σε όλη την Ελλάδα, τονίζοντας ότι «παράνομα πάρτι σημαίνει διασπορά και διασπορά σημαίνει αύξηση κρουσμάτων που σημαίνει συρροές που σημαίνουν μέτρα που σημαίνουν ζημιά στις τοπικές οικονομίες».

Είναι τελικά να μην το πάρει απόφαση αυτή η κυβέρνηση να πατάξει την βία, το οργανωμένο έγκλημα, τα άβατα των Πανεπιστημίων. Τώρα έβαλε στο μάτι και τους παρτάκιδες…

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…