Newsroom

Newsroom

Τα μπάτσελορ της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη (ΦΩΤΟ)

Το περασμένο Σάββατο έκανα το Μπάτσελορ πάρτι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η σύντροφός του Ράνια Τζίμα, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου.Όπως επιβάλλει το έθιμο οι δυο τους επέλεξαν να περάσουν τη βραδιά χωριστά, με στενούς τους φίλους .

5735a8ab1dc5243b6b8b4608

Το ζεγάρι ανέβασε φωτογραφίες από τα Mπατσελορ στο social media. Η Ράνια Τζίμα μαζί με τις φίλες και κουμπάρες της Εύα Αντωνοπούλου, Αλεξία Τασούλη και Κατερίνα Χριστοφιλίδου παρακολούθησαν στη Βουλή την ομιλία του Τρύφωνα Αλεξιάδη, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις διαδικτυακές της φίλες.


Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πόσταρε μία πειραγμένη φωτογραφία με τους φίλους του, τον επικεφαλής της καμπάνιας του για τον δήμο της Αθήνας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Θόδωρο Μιχόπουλο, τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη και τον Γιάννη Αλμπάνη.


Ο γάμος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Ράνια Τζίμα θα γίνει αύριο, Σάββατο 14 Μαΐου, στο δημαρχείο της Αθήνας, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τον πολιτικό γάμο θα τελέσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη