Τα "άκουσε" από μικροομολογιούχους ο Λουκάς Παπαδήμος (video)

Τα «άκουσε» πριν από λίγο στο Μέγαρο Μουσικής από μικροομολογιούχους του ελληνικού Δημοσίου που έχουν ζημιωθεί από το PSI ο…

papadimos 0

Τα «άκουσε» πριν από λίγο στο Μέγαρο Μουσικής από μικροομολογιούχους του ελληνικού Δημοσίου που έχουν ζημιωθεί από το PSI ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, κατά τη διάρκεια ημερίδας υπό τον τίτλο: «Τραπεζική Ένωση, Νομισματική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη» η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου ΕΕ και σε συνεργασία με το Κέντρο Χρηματοοικονομικών Μελετών του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης.


Η ημερίδα έγινε υπό την επιστημονική διοργάνωση του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. Στη διάρκεια της ομιλίας του κ. Παπαδήμου αλλά και μετά το τέλος, μικρομολογιούχοι παρενέβησαν με φωνές και διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η όλη εκδήλωση.

Ο Λουκάς Παπαδήμος απέφυγε να απαντήσει στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των μικροομολογιούχων, επικαλούμενος ότι το θέμα της ημερίδας είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η νομισματική πολιτική και κατά πόσον αυτή μπορεί να συμβάλει προκειμένου να αμβλυνθούν τα κοινωνικά προβλήματα που προκάλεσε η κρίση… Με λίγα λόγια για την οικονομική καταστροφή τόσων οικογενειών, που οδήγησαν ακόμα και σε αυτοκτονίες, …κουβέντα… από τον πρώην πρωθυπουργό.

Πηγή video: naftemporiki.gr