Τα αγαθά κόποις paste

Η υπόθεση Πατούλη είναι ο πατούλης του βαρελιού, της ψεύτικης αριστείας και της μιντιακής χούντας που ζούμε την τελευταία τριετία.

ΕΚ Patoulis

Λαός που σέβεται τον εαυτό του και θα είχε ξεχυθεί στους δρόμους με ντουντούκες και στυλιάρια. Πανεπιστήμιο που σέβεται τον εαυτό του θα είχε ξαποστείλει τον «φερόμενο ως» λογοκλόπο με συνοπτικές διαδικασίες. Περιφερειάρχης που σέβεται τον εαυτό του και το αξίωμά του θα είχε παραιτηθεί και θα κρυβόταν στα βουνά. Ασθενείς που σέβονται τον εαυτό τους θα συνέρρεαν στα δικαστήρια για να υποβάλουν αγωγές ενάντια στον γιατρό που (ποιος ξέρει πώς) τους περιέθαλψε.

Δημοσιογραφικό σωματείο που σέβεται τον εαυτό του θα διέγραφε μονοκοντυλιά όλους τους αρχισυντάκτες και διευθυντάδες που καταπίνουν το θέμα με πέτσινες γαργάρες. Κόμμα που σέβεται τον εαυτό του θα είχε διαγράψει τον κατεργάρη. Κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της θα είχε πάρει αποστάσεις, μετρήσιμες σε έτη φωτός.

Φοιτητές που σέβονται τον εαυτό τους θα είχαν περικυκλώσει το ΕΚΠΑ και την Ιατρική Σχολή απειλώντας με πυρπόληση. Διδάκτορες που σέβονται τον εαυτό τους θα εγκαλούσαν τις διοικήσεις των Πανεπιστημίων και θα απαιτούσαν ενδελεχή αναδρομική έλεγχο σε όλα τα ντοκτορά.

Ψηφοφόροι που σέβονται τον εαυτό τους θα έκοβαν το δεξί χέρι από τον αγκώνα, για να μη ξαναψηφίσουν τους κατσαπλιάδες που λυμαίνονται τη χώρα. Τηλεθεατές που σέβονται τον εαυτό τους θα έσβηναν την τηλεόραση και θα την εκτόξευαν από το παράθυρο. Brain-drainers που σέβονται τον εαυτό τους θα έριχναν μαύρη πέτρα πίσω τους, σημαδεύοντας το δόξα πατρί αυτών που τους έδιωξαν.

Δικαιοσύνη που σέβεται τον εαυτό της θα έσπευδε να ανιχνεύσει τις ποινικές ευθύνες που κρύβονται πίσω από την υπεύθυνη δήλωση, ότι «το παρόν δεν αποτελεί προϊόν λογοκλοπής». Ας ξαμολυθεί και η πανεπιστημιακή αστυνομία στην ανάγκη, να πιάσει και τόπο!

Για την αντιπολίτευση δεν ανοίγω κουβέντα, γιατί συμμερίζομαι τον τρόμο που αισθάνεται όταν σκέφτεται ότι μπορεί να παραλάβει ξανά στα χέρια της την ωρολογιακή βόμβα που λέγεται Ελλάδα του 2022…

Στον έξω κόσμο, η λογοκλοπή θεωρείται έγκλημα καθοσιώσεως για τους πανεπιστημιακούς κύκλους, αλλά και πιστοποιητικό προτέρου ατίμου βίου, το οποίο τιμωρείται αναδρομικώς σε όλα τα επίπεδα.

Στο ρεπορτάζ του Βαγγέλη Τριάντη , θα δείτε ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρία παραδείγματα αποκαθήλωσης ισχυρών πολιτικών ανδρών και γυναικών ένεκα του λεγόμενου plagiarism, όχι βέβαια από την Ελλάδα ή κάποια άλλη Μπανανία, αλλά από τη Γερμανία και την Αυστρία: Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, Φραντσίσκα Γκιφάι, Κριστίνε Ασμπάχερ. Μελετήστε τις λεπτομέρειες εδώ, για να μη τα ξαναγράφω.

Όπως επισημαίνει ο επίκουρος καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Θεόδωρος Λύτρας, γνωστός και από την πολυσυζητημένη (εκτός ΜΜΕ) Μελέτη Τσιόδρα, «στις σοβαρές δημοκρατίες λογοκλοπή από πολιτικό σημαίνει παραίτηση». Απαιτείται βεβαίως και ευθιξία, η οποία αποτελεί είδος εν ανεπαρκεία και άγνωστη λέξη στα ενδότερα της συμμορίας που λυμαίνεται τη χώρα μας

Δεν είδατε πώς αντέδρασε ο λεγάμενος; Όχι με επαρκείς εξηγήσεις, αλλά με άναρθρες κραυγές και ύβρεις ενάντια στην εφημερίδα «Αυγή» που αποκάλυψε το θέμα και το παρουσίασε με τεκμηρίωση. Οι δε συνάδελφοί μου φρόντισαν για την απαραίτητη συσκότιση, αφού έδωσαν βήμα μόνο στον Πατούλη, χωρίς να εξηγήσουν στο σανοφάγο κοινό τους περί τινος πρόκειται. Σημειωτέον ότι η Ιατρική Σχολή είναι η ναυαρχίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών..

Το κόπυ και το πάστε

Πάρτε τώρα βαθιά ανάσα και διαβάστε τον ορυμαγδό των αντιδράσεων από χρήστες του Twitter, προ του σκανδάλου. Με copy/paste φυσικά, για να είμαι μέσα στο πνεύμα της υπόθεσης. Πολλά από τα μηνύματα προέρχονται από άλλους διδακτορικούς ή απλούς φοιτητές, που έλιωσαν τα παντελόνια τους στα θρανία για να πετύχουν αυτό που ο Πατούλης «φέρεται να» κατόρθωσε με δύο κουμπάκια του υπολογιστή.

Οι ευθύνες του ΕΚΠΑ και των πανεπιστημιακών που ενέκριναν τη διατριβή του Πατούλη είναι κοινός τόπος στα «τιτιβίσματα» του οργισμένου πλήθους. Πολλά πολλά δεν ξεύρω, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα του διδακτορικού είναι κοινός τόπος γνωστός και στον τελευταίο γιατρουδάκο, η δε έκτασή του ισοδύναμη με βιαστικό τηλεγράφημα.

Vaggelis StQ : Σαπίζουν στο διάβασμα οι νέοι γιατροί για δέκα χρόνια, για να τους παρατάνε αβοήθητους στην #πανδημία, να τους δέρνουν, να τους απολύουν, να τους κατηγορούν και ταυτόχρονα να κάνουν πρόεδρο του συλλόγου τους ένα δεξιό καθίκι με πλαστό διδακτορικό. Πόση ξεφτίλα ακόμα; #πατουλης

Georgia: Η καθαρίστρια έφαγε 10 χρόνια φυλακή επειδή είχε δηλώσει απόφοιτος δημοτικού για να προσληφθεί ως καθαρίστρια. Ο #πατουλης που αντέγραψε την δουλειά άλλων για να παραδώσει διδακτορικό τι ποινή πρέπει να πάρει; Η αποκάλυψη θέλει παραίτηση σύμφωνα με το μένουμε Ευρώπη.

Tυράννια Βάπιρελ: Και για να λήξουμε το θέμα #Πατούλη: Εγώ έκανα Πτυχιακή εργασία για την καρδιακή ανεπάρκεια και το ρόλο του Νοσηλευτή. Αν είχα κάνει αυτό που έκανε αυτός, θα μου έπαιρναν το πτυχίο και θα το έριχναν στην τουαλέτα! Αυτό ΑΠΑΙΤΩ να γίνει και σε αυτόν. #πατουλης #ΝΔ #Μητσοτακης

Διονύσιος Σουρλής: Ρε σεις ποιός #πατουλης; Ο συγχωρεμένος Γαλαξιάρχης ρωτούσε κάθε μέρα επί ένα χρόνο τον Β. Βενιζέλο πού είναι δημοσιευμένη η διδακτορική διατριβή του και απάντηση δεν πήρε ποτέ.

Stergios Alexiou: Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την λογοκλοπή σε ποσοστό 58% ενός ΔΑΠιτη. Μας είχαν συνηθίσει σε υψηλότερα ποσοστά.

Nikos Moraitis (Σ.Σ.: Ο επιτυχημένος στιχουργός και συνεργάτης του Documento): Αποκάλυψη! Με λογοκλοπή το διδακτορικό του Πολάκη! (Ίσως είναι ο μόνος τρόπος να ασχοληθούν τα ΜΜΕ με το ζήτημα, σε αυτή την πρωτοφανή μιντιακή χούντα που έχει εγκατασταθεί στη χώρα.) #πατουλης #διδακτορικο

Sharkαστικός: Πάντως, αν δεν πάρει το ΕΚΠΑ πίσω τον διδακτορικό τίτλο του #πατουλης, θα μπορεί “νόμιμα” ο οποιοσδήποτε να κάνει λογοκλοπή και να αναγορεύεται διδάκτορας. Άσε που πλέον θα ακούμε “διδάκτορας από το ΕΚΠΑ” και θα τόνε θεωρούμε μούφα.

 

Έπεσαν τα μαλλιά

Spyros Kasapis: Οι μισοί διδακτορικοί έχουμε χάσει τα μαλλιά μας κ οι άλλοι μισοί τρέχουμε σε ψυχολόγους. Για να αποδείξουμε 3 γραμμές δουλεύουμε μήνες. Θα χαρούμε πολύ να γυρίσουμε Ελλάδα, να μας κάνουν κουμάντο κάτι Πατούληδες που δεν έχουν γραμμή στη διατριβή τους που να μην είναι κλεμμένη.

Sinister_Eng: Δεν με ξαφνιάζει που το διδακτορικό του #πατουλης είναι copy paste άλλων διατριβών. Έχουν δώσει ήδη πολλά δείγματα γραφής οι άριστοι. Με ενοχλεί που βρέθηκε 7μελης επιτροπή που ενέκρινε τη διατριβή του κ τον αναγόρευσε σε διδάκτορα.

Thanasis Kampagiannis (Σ.Σ.: Ο γνωστός δικηγόρος): ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου τα ΜΜΕ μεταδίδουν διεθνείς ειδήσεις για πολιτικό που παραιτείται για λογοκλοπή σε διατριβή αναφερόμενη στο cv του. Δεν είναι όμως μια χώρα όπου πολιτικός παραιτείται για λογοκλοπή. Ούτε είναι αυτό εντόπια είδηση #πατουλης #κυβερνηση_Μητσοτακη

Christos Roukos: Μ’ αρέσει αρκετά η υπέρμετρη αισιοδοξία και η ελαφρά αφέλεια όλων όσοι πιστεύουν ότι ο #Πατουλης θα παραιτούταν ελέω λογοκλοπής. Τύποι που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα δεκαετίες τώρα δεν παραιτούνται, παιδιά. Φεύγουν μόνο όταν μασήσουν και το τελευταίο ευρώ.

Υπέρκομψη ουσουρπαδόρα με πφάιζερ: Έχω φίλη που κάνει την διατριβή της και εδώ και έναν χρόνο έχει αρρωστήσει είναι μόνο διάβασμα διάβασμα διάβασμα, ασθενείς, διάβασμα, γράψιμο, ασθενείς, διάβασμα για να έχει ο #Πατούλης διδακτορικό με θέμα εργασίας Β Έτους ιατρικής και λογοκλοπή 58% . Αυτοί είναι οι “άριστοι”.

Ο πρώτος του χωριού: Δεν είναι λογοκλοπή ρε παιδιά αυτό του Πατούλη. Είναι αδιευκρίνιστες βιβλιογραφικές αναφορές. #πατουλης #λογοκλοπη

αΨωμένΟς: Η προβολή της λογοκλοπής #Πατουλης δίνει μια ξεκάθαρη απεικόνιση της κατάντιας των ελληνικών ΜΜΕ. Πασαρέλα από άρθρα με την απάντηση του περιφερειάρχη, χωρίς ίχνος από το ρεπορτάζ της Αυγής.

Synetos Realistis: Εν τω μεταξύ η λογοκλοπή πρέπει να είναι η πιο αθώα κλοπή που έχουν κάνει οι άριστοι του μορφώματος του Παραθεριστή. #πατουλης

brain_gain_down_the_drain: Τόσο κράξιμο επειδή παρέδωσε διατριβή 28 χρόνια μετά, σε θέμα που έχει λύσει η επιστήμη εδώ και 25 χρόνια και με το μισό κείμενο copy-paste χωρίς αναφορές?? Και τυχαίνει να είναι και κομματόσκυλο?? Εντάξει δηλαδή λίγο έλεος με την λάσπη ρε παιδιά. Εγώ στηρίζω #πατουλης.

Dims: Κλαίω που έκανε διατριβή με θέμα πόσο αποτελεσματική είναι η ηπαρίνη στην θρομβοφλεβίτιδα! Πωπω σε λίγο θα μας πει ότι βοηθάει το νερό για αποφυγή αφυδάτωσης #πατουλης

Karikatoura: Έχω από χθες με τον #πατουλης που “αυτοβρίζομαι” που έφαγα 10 χρόνια σε δυο σχολές και με δουλειά παράλληλα, ξέχασα τι είναι ζωή για να έρθει ο πατατούλης να κάνει ακραία λογοκλοπή και να καταπατά ανήθικα τον κόπο του καθενός. #κυβερνηση_τσιρκο

Antonis Soukaras: Για να ξέρουμε τι λέμε: Οποιος πιστεύει ότι ο Πατούλης έχει φτιάξει μόνος του τη διατριβή και έχει εξεταστεί με τους όρους που εξετάζονται οι υπόλοιποι είναι Νέα Δημοκρατία. Όσοι αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος ψηφίζει ΝΔ κλπ, η απάντηση είναι «επειδή και αυτοί θα το έκαναν. #πατουλης

Frida: Σορυ ρε παιδιά, 27 χρόνια αντέγραφε; Τι αντέγραφε; Τον Πάπυρο Larousse; Ούτε σ’ αυτό δεν ήταν ικανός. #πατουλης

Ό,τι λάχει: Ο γιατρός #Πατούλης κατηγορείται οτι πήρε το διδακτορικό του με λογοκλοπή. Σκεφτείτε τί γιατροί κυκλοφορούν.

 

Συγκλονιστική αφέλεια

Vyronas Sagris: Εν τω μεταξύ, η λογοκλοπή είναι το λιγότερο στο διδακτορικό του #πατουλης. Ας τολμούσε άλλος υποψήφιος διδάκτορας του ΕΚΠΑ να παραδώσει διατριβή για κάτι τόσο γνωστό στην επιστήμη του που η αντίστοιχη βιβλιογραφία είναι του 1980-2000 και θα σας έλεγα τι θα έπαιρνε.

MARIA Η ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΗ: Η αφέλειά σας συγκλονιστική. Από που σας προέκυπτε ότι ο #Πατουλης θα είχε αληθινό διδακτορικό;

Atreyiou: Ο #πατουλης είναι δευτερεύον θέμα. Το πρώτο είναι η ξεφτίλα του ΕΚΠΑ, των καθηγητών που πέρασαν τη διατριβή, και η ξεφτίλα και των φοιτητών αν ανεχτούν αδιαμαρτύρητα τέτοιο διασυρμό της σχολής τους #εκπα

nastazia rev: Όλη η ξεφτίλα ανήκει στο ΕΚΠΑ. Ο #πατουλης δεν έχει ντροπή ούτως ή άλλως.

Καταπέλτης: Αν είσαι καστανάς χωρίς άδεια φυλακή , γιαγιά να πουλάς τερλίκια χωρίς άδεια φυλακή ,καθαρίστρια με πλαστό απολυτήριο φυλακή αν είσαι όμως βουλευτής υπουργός περιφερειάρχης με πλαστά πτυχία, τρως πίνεις και χασκογελάς στ κανάλια , απόλυτη ξεφτίλα στη μπανανία των Βαλκανίων #πατουλης

Zoro: Εάν αποδειχθεί ότι υπάρχει λογοκλοπή εντός πενταετίας μπορεί να ανακληθεί το διδακτορικό. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Περιφερειάρχης έχει κάνει υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 ότι δεν είναι προϊόν λογοκλοπής. #πατουλης

Winston_Smith1984: Η αντιγραφή, η λογοκλοπή ,η φυγοπονία είναι το όνειρο κι η καταξίωση του λαμόγιου και του ΔΑΠίτη. Τα θεωρούν αυτονόητα κεκτημένα. #πατουλης

Nina: Ο μέσος φοιτητής σε ελληνικό ΑΕΙ αν βρεθεί εργασία του ως προϊόν λογοκλοπής διαγράφεται αυτομάτως (Νόμος Κεραμεως-Χρυσοχοΐδη). Δυο μέτρα, δυο σταθμά. #πατουλης

Αγγελική: Μαλάκα μου έχω παθει κάκωση στον κόκκυγα από το γράψιμο του διδακτορικού, έχω αποκτήσει ο, τι ψυχοσωματικό κυκλοφορεί από το άγχος να συνδυάσω διατριβή, δουλειά, ζωή για να δηλώνει ο γλίτσας ο #Πατουλης διδάκτορας. Μπλιαχ ρε.

Morfo: Όποιος έχει την παραμικρή σχέση με τον ακαδημαϊκό χώρο ξέρει ότι το πιο εξοργιστικό στην υπόθεση του #πατουλης δεν είναι η λογοκλοπή. Αυτή η διδακτορική εργασία είναι μια μεγάλη χλέπα στα μούτρα όσων ακαδημαϊκών πασχίζουν σε άθλιες συνθήκες με μηδενική αναγνώριση.

Sitarcovsky: Το διδακτορικό είναι μια full time δουλειά για τουλάχιστον 4 χρόνια. Είναι να έχεις τον κώλο σου βιδωμένο σε μια καρέκλα και να ζεις σαν κοσμοκαλόγερος. Θα μπορούσε να κάνει ο #Πατούλης διδακτορικό; Δουλευόμαστε;

TzAcOs: Δηλαδή περιμένει κάποιος ότι ο #πατουλης θα παραιτηθεί για μια λογοκλοπή; Εδώ έχουν 16000 κεφάλια στα πόδια τους, χιλιάδες στρέμματα καμένου δάσους, σπίτια που κάηκαν και πλημμύρισαν, παιδεραστές που υποθάλπουν και φορτία με ναρκωτικά και δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ξεπούλημα.

Adespotus: Το ότι χρειάστηκε 27 χρόνια για να αντιγράψει τελικά 77 σελίδες, νομίζω είναι η καινούργια επιτομή της “αριστείας” #Πατουλης

Χρήστος Φασούλας (ΑΚΑ ά-Χρηστος Φαταούλ-ας): Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι η διδακτορική διατριβή του Πατούλη ήταν προϊόν λογοκλοπής, η εισαγγελία Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη κατά της Δούρου.

Διπλωματούχος σεισμολόγος

alkis steas: Είχα έναν συμφοιτητή πρόεδρο ΔΑΠ του τμήματος. Στο πτυχίο χρωστούσε 39/40 μαθήματα. Τη μέρα που έγινε ο σεισμός της Πάρνηθας, άνοιξα τηλεόραση και ακούω, ‘θα μας ενημερώσει ο σεισμολόγος του γεωδυναμικού κ.Τάδε’. Ναι, ο δαπίτης που δεν είχε περάσει μάθημα.

el_ges: Πήρα τηλέφωνο στην ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ,τους ρώτησα πότε να περάσω να πάρω το διδακτορικό. Μου είπαν να τους στείλω φωτοτυπία την κάρτα μέλους της #νδ_ξεφτίλες και θα μου έρθει με mail. Γιατί όχι; Περισσότερα ξέρει ο #Πατούλης από ιατρική; Κάρτα που θα βρω;
Χάνι Μπαλέκτερ: Γιατρός – Δήμαρχος – Περιφερειάρχης. Ανταμείφθηκαν οι copy μιας ζωής #Πατουλης

Vasilis Taxopoulos: Είχα διπλωματική έκτασης 72 σελίδων στο μεταπτυχιακό και πραγματικά ένα ολόκληρο καλοκαίρι έσταξα. Υπήρχαν μέρες που κοιμόμουν μόλις 2 ώρες και μετά συνέχιζα. Αυτός πήρε διδακτορικό στο έτσι λόγω κυβέρνησης. Σαπίλα μεγάλη.

Leonidas Oikonomakis: Εδώ λέει οτι και ο Μπακογιάννης πήρε διδακτορικό (από την Οξφόρδη) το 2018. Αν δεν κάνω λάθος ’11-14 ήταν Δήμαρχος Καρπενησίου, και ’14-18 ήταν Περιφερειάρχης. Μάλλον στον ελεύθερό του χρόνο έκανε διδακτορικό στην Οξφόρδη. Έτσι είναι οι άριστοι. #πατουλης #μπακογιαννης

Ioanna Noula: Όσοι καταλαβαίνουν ότι η λογοκλοπή είναι όνειδος, δεν τον ψηφίζουν. Όσοι τον ψηφίζουν, αδιαφορούν και για τη λογοκλοπή και το όνειδος. Αυτοί που θα πρέπει να λογοδοτήσουν είναι οι πανεπιστημιακοί. Διασύρεται το Πανεπιστήμιο, όχι ο #πατουλης . Ας μην το ξεχνάμε αυτό.

Α Ε Ρ Α στη Χολέρα: Εντάξει μωρέ, δεν το λες και λογοκλοπή. Αντέγραψε 62 στις 77 σελίδες δηλαδή το 80%. Άρα έγραψε το 20% της διατριβής μόνος του! Αριστεία όχι αστεία! #πατουλης

Inthemeanwhile: Να ‘τανε μόνο το copy paste.. Διδακτορικό 75 σελ.με ειδικό μέρος 11 σελίδες; Αν είναι δυνατόν. Εγκρίθηκε το 94 και κατατέθηκε το 19, μετά από 25 χρόνια, ντροπή και στους καθηγητές #πατουλης

AggelikiB: 77 σελίδες δεν ήταν ούτε το πρώτο από τα τρία μέρη της διατριβής μου. Ε και κατέθετε κανείς άλλος διατριβή με 77 σελίδες και θα σας έλεγα τι θα έπαιρνε. #πατούλης

O’Kontoulis: Άσε ρε. Από που ακούσατε μέλη νεολαίας κόμματος να παίρνουν πτυχία και διδακτορικά με ξένες εργασίες…; Σε λίγο θα μας πείτε, ότι στις εξετάσεις έστειλε άλλον να γράψει για πάρτη του, επί πληρωμή… Επιστημονική φαντασία, τουλάχιστον, όλα αυτά στην Ελλάδα… #πατουλης

Dina, a teacher:Βγήκαν με σημαία την ΑΡΙΣΤΕΙΑ και την έχουν ξεφτιλίσει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…. #πατουλης

Ντιπ in deep: Εν τω μεταξύ όταν δημοσιεύτηκε ο κανονισμός της Σχολής είχε συμπληρώσει ήδη 25 (είκοσι πέντε!) χρόνια έχοντας υποβάλει μόνο μια έκθεση προόδου. Ούτε τα προσχήματα! Τα ελάχιστα. Ούτε την τυπική νομιμότητα! #Πατούλης

Docta ignorantia: Γενικά αυτή η βιομηχανία μεταπτυχιακών κ διδακτορικών έχει εξευτελίσει κάθε έννοια αξιοκρατίας. Όποιος έχει λεφτά μπορεί να εξασφαλίσει όσα τέτοια χαρτιά χρειάζεται για να διεκδικήσει κ να πάρει μια θέση από κάποιον που κόπιασε για να πάρει ένα όχι πέτσινο μεταπτυχιακό #πατουλης

Ντιπ in deep: Και επειδή το #ΕΚΠΑ δεν είναι μόνο η Ιατρική Σχολή θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος η επιτροπή δεοντολογιας του ΕΚΠΑ. Γιατί υπάρχουν και απόφοιτοι που κουράστηκαν για να αποφοιτήσουν . Δεν ήταν για ολους μια κατάσταση κωλοχανειο.

soultana xakousti: Ο ιατρικός σύλλογος, που είναι και πρόεδρος ο κ. #Πατουλης , δεν έχει άποψη;

 

Περνάει από έλεγχο

lennie_tristano: Σε πανεπιστήμια του εξωτερικού κάθε εργασία που παραδίδεται περνάει από έλεγχο για plagiarism. Το ίδιο οι υποβληθείσες προς δημοσίευση εργασίες σε περιοδικά. Υπάρχουν εξειδικευμένα softwares που αποφαίνονται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Στην Ελλάδα ακόμα συζητάμε αν ο #πατουλης αντέγραψε ή όχι.

Karavas Artemios: Εκτός από άμεση παραίτηση ,έχει και ποινικές ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν . Η καθαρίστρια έφαγε 10 χρόνια για (πλαστό ) απολυτήριο δημοτικού .Σε τέτοια περίπτωση τι ποινή πρέπει να δοθεί ? #διδκτορικο_Πατουλη #πατουλης #Πατουλη

George Petropoulos: Εντωμεταξύ, 130 σελίδες, σ ένα αξιοπρεπές διδακτορικό, είναι η βιβλιογραφία και τα παραρτήματα #πατουλης

Man with harmonica: Ο #πατουλης και ο καθε Πατούλης, ξέρει ότι μπορεί να φωνάζει και να απειλεί, όταν πιάνεται με την γίδα στην πλάτη, γιατί η δικαιοσύνη είτε θα αδρανήσει, είτε θα βρεθεί ο κατάλληλος δικαστής που θα αθωώσει τον ίδιο, καταδικάζοντας την εφημερίδα. Έχουν κάνει το κράτος τσιφλίκι τους.

Πέπε ο μικροασβός: Η περίπτωση #πατουλης ο οποίος, όντας αυτός που είναι, βγαίνει πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου εδώ και καμία δεκαριά χρόνια με 60% αναδεικνύει εκτός των άλλων και πόσο για τον πούτσο είμαστε οι γιατροί σαν κλάδος.

Ανορθόδοξος: Εμεις χάσαμε και την τελευταία τρίχα της κεφαλής μας για να κάνουμε πτυχίο μάστερ διδακτορικό αλλά το πρόβλημα δεν είναι μονο ο #πατουλης αλλα το #εκπα που αν ήταν κανένας άλλος φοιτητάκος θα τον είχαν κρεμάσει στην πλατεία Συντάγματος

Kou: Στην προηγούμενη σχολή μου ανεβάζαμε όλες τις εργασίες σε πλατφόρμα που εντοπίζει το plagiarism, ο #πατουλης πώς διάολο έκανε ολόκληρο διδακτορικό με αντιγραφή;;

crazy_scientist: Βασικά, τα γιατρουδάκια (παρατασιούχους και επικουρικούς) σκέφτομαι που ξεροσταλιάζουν στις εφημερίες, για να βγαίνει ο κάθε #πατουλης και να το παίζει House με μούφα πτυχίο…

Αγγελική: Αν δεν αφαιρεθεί ο τίτλος από τον #πατουλης είμαστε το πιο γελοίο κράτος του σύμπαντος. 77 σελ., ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ αναφορές εντός, λογοκλοπή κ 330 αναφορές στο τέλος για ξεκάρφωμα, για θέμα που γελάνε κ οι πετρες. Οι επιβλέποντες κ η επταμελής δεν ντρέπονται λίγο; Θα έπρεπε.

Xristos s: Αδιάφορο αν παραιτηθεί ο #Πατούλης, ξέρουμε ότι το πολιτικό προσωπικό της δεξιάς μπορεί να σηκώσει οποιονδήποτε εξευτελισμό. Αυτό που θα είναι αδιανόητο είναι να μην υπάρξουν πειθαρχικά μέτρα από τον Ιατρικό Σύλλογο και την σύγκλητο του ΕΚΠΑ για όλους τους εμπλεκόμενους.

ΠρεζοΝαύτης  #πατουλης Κάτι ήξεραν οι δημότες Αμαρουσίου και τον ψήφιζαν… για να μην εξασκεί την ιατρική. (παλιό και κλεμμένο).

Το κολοκυθάκι: Επειδή στην Ελλάδα όλα αργούν και ξεχνιούνται αρκει κάποιος να ενημερώσει τις πηγές από τις οποίες φέρεται να έγινε η λογοκλοπή. Αν ισχύει όλα θα πάρουν το δρόμο τους τάχιστα. #πατουλης

Aδministranger: Ούτε λογοκλοπές, ούτε παιδοφιλίες, ούτε πρεζεμποριλίκια, ούτε Νovartis, ούτε κοτζάμ χρεοκοπίες δεν πτοούν τους ψηφοφόρους τους παιδιά. Μην το ψάχνετε. Η σαπίλα φτάνει μεδούλι. #πατουλης #ΝΔ_ξεφτιλες #μμε_ξεφτιλες

 

Βουνά και παγόβουνα

Αυτό το τελευταίο είναι που κόβει τα ποδάρια. Ότι ο θυμός δεν φαίνεται πάντοτε στην κάλπη. Ότι όταν βραδιάζει τα trend που κυριαρχούν δεν είναι πια #Πατούλης και #τι_ψηφίσατε_ρε_μαλάκες, αλλά ριάλιτι και σήριαλ. Ότι πολλοί προγραμματίζουν εκδρομή για την Κυριακή των εκλογών ή και τριημεράκι, για να μοιάσουν στον τουρίστα του Μεγάρου Μαξίμου.

Η σαπίλα φτάνει μέχρι το μεδούλι και ο αγλαός νεοέλλην ψηφοφόρος ετοιμάζεται να ξαναψηφίσει το αδίστακτο Μητσοτακέικο, χωρίς να πτοείται από το τσουνάμι των σκανδάλων, από το βουνό της ακρίβειας και από το παγόβουνο της αναλγησίας και της ανικανότητας.
Γιατί; Διότι ο Πολάκης καπνίζει αρειμανίως, η Μακονία είναι ελληνική και ο 13ος μισθός του ΣυΡιζΑ ήταν ψίχουλα. Α, και η Δούρου έκαψε το μάτι, οπότε τη διώξαμε για να βάλουμε στη θέση της τον έντιμο Πατούλη με τα διδακτορικά του. Προσοχή: διδακτορικά, όχι δικτατορικά. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σχεδόν.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ

6199823 1 1

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Οι δέκα κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν το πρωί ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας ενώπιον της οποίας απολογήθηκαν…

NBA: Συγκλονίζει ο Τζοέλ Εμπίντ – «Πάσχω από σύνδρομο παράλυσης στο πρόσωπο, δεν τα παρατάω» (video)

Joel Embiid speaks on eye injury being diagnosed as Bells Palsy 0 4 screenshot

NBA: Συγκλονίζει ο Τζοέλ Εμπίντ – «Πάσχω από σύνδρομο παράλυσης στο πρόσωπο, δεν τα παρατάω» (video)

Το τι περνάει τον τελευταίον καιρό αποκάλυψε ο μπασκετμπολίστας Τζοέλ Εμπίντ

Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών -«Δεν φοβάμαι τίποτα» λέει

PATRA GRAFEIO pritanis

Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών -«Δεν φοβάμαι τίποτα» λέει

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών υποστήριξε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι παραμένει αποκλεισμένος και…