Newsroom

Newsroom

Συνάντηση Τσίπρα με έξι υπουργούς κρατών μελών της ΕΕ

Με έξι υπουργούς κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις 19.00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τους Μπερτ Κούντερς, υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας η οποία ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε., Αρλέμ Ντεσίρ, υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας, Μίροσλαβ Λάιτσακ, υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακίας, Σάντρο Γκότσι, υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις της Ιταλίας, Μαργκαρίντα Μαρκές, υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις της Πορτογαλίας, και Ίαν Μποργκ, υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Μάλτας.

Οι έξι υπουργοί και υφυπουργοί θα γίνουν δεκτοί στις 19.45 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών, με τη συμμετοχή έξι Ελλήνων υπουργών, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους συνομιλητές τους για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης από ελληνικής πλευράς. Οι Ευρωπαίοι υπουργοί θα επισκεφθούν επίσης την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα.

Μαλάλα Γιουσαφζάι: «Παράνομο και αδύνατο να είσαι κορίτσι» υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν

Μαλάλα Γιουσαφζάι: «Παράνομο και αδύνατο να είσαι κορίτσι» υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν

«Είναι επιτακτικό να αποκαλέσουμε το αφγανικό καθεστώς αυτό που πραγματικά είναι: ένα καθεστώς απαρτχάιντ βασισμένο…

Τραγωδία στην Πιερία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Τραγωδία στην Πιερία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών των οχημάτων χρειάστηκε να επιχειρήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 6…

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πότε κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πότε κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει από τις 9:00 και μέχρι νεωτέρας ενώ ο…