Newsroom

Newsroom

Eurovision 2024: Έξαλλος ο Καραγιάννης του ekklisiaonline με τη “μάγισσα” της Ιρλανδίας – «5 ηρεμιστικά πήρε ο αρχιμανδρίτης» (video)

«Αυτό που είδαμε χθες είναι αυτό που λαμβάνει χώρα στις σατανιστικές τελετές, είναι ο κύκλος της πεντάλφας, είναι τα κεριά γύρω γύρω και είναι οι ευχές που λένε και επικαλούνται τον εξαποδώ», ανέφερε ο Ανδρέας Καραγιάννης

Καραγιάννης 2

Η συμμετοχή της Ιρλανδίας στη φετινή Eurovision έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς η ανατρεπτική εμφάνιση της τραγουδίστριας, ντυμένη μάγισσα, να ερμηνεύει το τραγούδι της πάνω σε μια πεντάλφα έχει διχάσει.

Μάλιστα πολύ έντονη κριτική ασκείται και από θρησκευτικούς παράγοντες, με τον δημοσιογράφο του ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη, να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «έδωσε πέντε ηρεμιστικά» σε αρχιμανδρίτη που παρακολούθησαν μαζί το διαγωνισμό.

«Λοιπόν κοιτάξτε να δείτε όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, πέντε ηρεμιστικά έδωσα χθες σε αρχιμανδρίτη γέροντα που βλέπαμε μαζί τη Eurovision. Που βλέπαμε τους σατανιασμένους, κολασιολάγνους, εξαποδώδες, οι οποίοι κάθονταν και έβγαζαν αυτά κάνοντας τελετές με κεριά και με πεντάλφες πάνω στη σκηνή. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα», ανέφερε αρχικά μιλώντας στην «Super Κατερίνα».


«Καμία σχέση οι “Δαίμονες” είχαν και σχόλιο και στίχους, αυτό ήταν μια ωδή στο σατανά μέσα σε αυτή την εβδομάδα, τρελάθηκε ο γέροντας, ευτυχώς του έβαλα το Λουξεμβούργο μετά και του άρεσε η κοπέλα και την ευλόγησε. Απίστευτα πράγματα, τι πράγματα είναι αυτά; Είναι αυτό φαβορί;

Ποιο είναι act; Μα τι είναι αυτά που βλέπουμε; Εδώ είδαμε προσωποποίηση τελετών, εδώ είδαμε τελετές να γίνονται, ακριβώς όπως είδαμε να γίνονται οι σατανιστικές τελετές, αυτό είδαμε αυτή τη στιγμή.

Γιατί αυτό πρέπει να το βλέπουμε στη σκηνή της Eurovision» είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Καραγιάννης όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος του έφερε ως αντιπαράδειγμα τους “Δαίμονες” της Άννας Βίσση.

«Αυτό που είδαμε χθες είναι αυτό που λαμβάνει χώρα στις σατανιστικές τελετές, είναι ο κύκλος της πεντάλφας, είναι τα κεριά γύρω γύρω και είναι οι ευχές που λένε και επικαλούνται τον εξαποδώ.

Αυτό βάλαμε στα σπίτια μας χθες. Δυστυχώς αυτό το βάζουμε με το περίβλημα της Παλαιστίνης, τι σχέση έχει ο πόλεμος στην Παλαιστίνη με όλο αυτό το ανοσιούργημα, το οποίο γίναμε χθες μάρτυρες.

Η δύναμη αυτή από που εκπορεύεται από τις σατανιστικές τελετές, από τα ουρλιαχτά, από τα δαιμονιστικά λίγο μετά την Μεγάλη Εβδομάδα;», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Για να κάνουν εντύπωση πάνε, για να προκαλέσουν, οι «Λόρντι» τουλάχιστον είχαν στίχο και πέρασαν ένα μήνυμα παρ’ όλο που και αυτό παρέπεμπε σε σατανιστικό.

Εδώ πέρα είναι ξεκάθαρα ύμνος για τη μαύρη μαγεία. Προσβάλλει βάναυσα και κατάφορα η πεντάλφα όλους αυτούς τους οποίους πιστεύουν, ήταν μια ωδή στο σατανισμό, μια ωδή σε σατανιστικές καταστάσεις, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να παρουσιαστεί ποτέ και να το βλέπουμε και μετά την Μεγάλη Εβδομάδα και να το βλέπω και πάνω στο σήμα του σταυρού, καθώς και εγώ και πολλοί άλλοι το είδαμε σαν σταυρό», κατάληξε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Eurovision 2024: Πανικός με την «μάγισσα» της Ιρλανδίας – «Χριστέ και Παναγία πάμε σε διάλειμμα για ένα τρισάγιο» (video)

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

H AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον κορονοϊό: Πώς εξηγεί την απόφαση η εταιρεία

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..