Ολονύχτιο θρίλερ με το ελικόπτερο του Ιρανού Προέδρου

Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι το ελικόπτερο βρέθηκε, αλλά δεν υπήρξε αναφορά στην τύχη των επιβατών. Η Ερυθρά Ημισέληνος που έστειλε διασώστες στην περιοχή διαψεύδει ότι το ελικόπτερο έχει εντοπιστεί

iran ptosi

Σε εξέλιξη είναι τις τελευταίες ώρες ένα θρίλερ για την τύχη του προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, όταν κατά την επίσκεψή του στο Αζερμπαϊτζάν για τα εγκαίνια φράγματος, το ελικόπτερο που επέβαινε μαζί με άλλου αξιωματούχους, χάθηκε από τα ραντάρ με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες για το τι είχε συμβεί.

Το ανθρωπιστικό κίνημα της Ερυθράς Ημισελήνου του Ιράν διέψευσε το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης σχετικά με τον εντοπισμό του ελικοπτέρου που συνετρίβη, αναφέρει ο Guardian.

Νωρίτερα από το Reuters αναφέρθηκε ότι τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι το ελικόπτερο του Εμπραχίμ Ραΐσι ανακαλύφθηκε από ομάδες έρευνας και διάσωσης. Το δε Associated Press έγραψε μάλιστα ότι ο πρόεδρος Ραΐσι είναι νεκρός.

Με τη νύχτα να έχει πέσει για τα καλά στο σημείο των ερευνών για το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Ιρανός πρόεδρος και η συνοδεία του η αγωνία για ανεύρεση επιζώντων είναι διάχυτη.

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…