ΑΚ

Αντιλιάν Κοτζάι

Φλέσσα: Επιμένει στη δήλωση για τα Τέμπη – «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά, δεν φταίει καμία κυβέρνηση» (video)

«Παραποιούνται οι δηλώσεις μου», δηλώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυ Φλέσσα

5299770

Νέες προκλητικές δηλώσεις από την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα, η οποία επέμεινε στην άποψη της, ότι «όλοι μαζί σκοτώσαμε» τους ανθρώπους στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, η κ. Φλέσσα αφού είπε για την τραγωδία των Τεμπών, ότι είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, επέμεινε στις προκλητικές της απόψεις, αναφέροντας ότι «εάν από το 1981 έως σήμερα όχι μόνο στον ΟΣΕ, αλλά και σε άλλα πεδία, γνωρίζαμε ότι στο τρένο ήταν μέσα το παιδί μας, η μάνα μας και γενικά δικοί μας άνθρωποι, τότε θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας.

Τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, είτε αφορά τα Τέμπη, είτε το Μάτι και είμαστε μία κοινωνία σάπιων ανθρώπων. Δεν φταίει καμία κυβέρνηση.

Κάθε άτομο ξεχωριστά φταίει. Να επιστρέψουμε σε μία κουλτούρα αγάπης. Ζούμε σε μία κουλτούρα βίας και τοξικότητα. Ζούμε σε μία δυστοπική κοινωνία με φόβο».

Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία και οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν απαντήσεις και θεωρούν ότι υπάρχει κυβερνητική συγκάλυψη η κ. Φλέσσα κάνει λόγο για ατομικές και συλλογικές ευθύνες, χρησιμοποιώντας μάλιστα σε ανιστόρητες γενικεύσεις και παραδοχές.

«Παραποιούνται οι δηλώσεις μου»

Επίσης, η υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τη ΝΔ, ανέφερε ότι «παραποιούνται οι δηλώσεις μου» και έχει προχωρήσει σε εξώδικα και αγωγές, ενώ επιτέθηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να δικάζει δημόσια και να εργαλειοποιείται μία τραγωδία. Υπερβαίνει τα όρια του λαϊκισμού».

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..