Πορτοσάλτε: Επίθεση σε Κασσελάκη με την… μέση της Κιμ Καρντάσιαν (video)

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός που δεν έχει όρια, μπορεί να πει οτιδήποτε», είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Άρης Πορτοσάλτε

Πορτοσάλτε 1

O Άρης Πορτοσάλτε φαίνεται ιδιαίτερα αγχωμένος ενόψει ευρωεκλογών και σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα επιτέθηκε ξανά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, συγκρίνοντας τον μάλιστα με την Κιμ Καρντάσιαν.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός που δεν έχει όρια, μπορεί να πει οτιδήποτε και ακολουθεί τη γραμμή της γνωστής εχθροπάθειας, αυτή είναι η γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και αν ακόμα άλλαξε στη διαδρομή ο κ. Κασσελάκης την επανέφερε και από ότι βλέπω δεν τον σταματάει κανένας. Είναι η γραμμή του λαϊκισμού και της εχθροπάθειας.

Αλλά προσέξτε τα λέει ναι μεν αυτά, να το δούμε και ως εξής ο κ. Κασσελάκης κάνει διακοπές και προεκλογική εκστρατεία μαζί. Γιατί κάνει και Φάρλι, αν πάρεις τις συνεντεύξεις του έχει τη Φάρλι και τον ξυπνάει η μουσούδα της και κάνει ένα ωραίο ήρεμο ξύπνημα, αλλά μόλις ξυπνάει και φεύγει η Φάρλι από την αγκαλιά του βλέπει μπροστά του την κυβέρνηση, βλέπει μπροστά τους οδηγούς και λέει “να οι δολοφόνοι” και βγαίνει αμέσως στην πιάτσα και λέει “παιδιά να οι δολοφόνοι”», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

«Και προειδοποιεί το κοινό μην τολμήσετε και ψηφίσετε κανένα δολοφόνο – υπουργό διότι ελάτε να ψηφίσετε εμένα και τη Φάρλι. Αυτό είναι μάλλον η προεκλογική καμπάνια, δεν ξέρω τι να σας πω, θα το αφήσουμε να ξεδιπλωθεί, μάλλον είναι η καμπάνια του, μπορεί με τον κ. Σπηλιωτόπουλο αναλύοντας τα focus groups να δει ότι ο κόσμος θέλει και λίγο Φάρλι, δηλαδή θέλει μια ξεγνοιασιά η νεολαία και αυτά, θέλει δηλαδή μια κατάσταση χαλαρότητας, τα TikTok και όλα αυτά τα πράγματα», συνέχισε φανερά ταραγμένος ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Μην ξεχνάμε ότι μία, υπάρχει ένα παραρτηματάκι, κυκλοφορεί τώρα το τελευταίο 24ωρο μια από αυτές τις κοπέλες που ζει, που γίνονται πρότυπο για την παγκόσμια νεολαία, η οποία έφτιαξε μια μεσούλα, δηλαδή η ίδια προβάλλει μια μεσούλα και διερωτάται ο κόσμος πως έγινε αυτή η μεσούλα η τόση, αφαίρεσε πλευρά;

Δηλαδή τώρα πια πάμε, δηλαδή οι πλαστικές επεμβάσεις υιοθετούνται, πάμε σε ένα πράγμα που το ακολουθούν και μπαίνουν και όλο και μικρότερες ηλικίες να φτιάξουν χείλη, να κάνουν το ένα, να κάνουν το άλλο, δηλαδή υπάρχει μια παλαβομάρα πάνω σε αυτό αλλά οκ, είναι θέμα γούστου.

Θέλω να πω δηλαδή ότι υπάρχει μια ποικιλία προσεγγίσεων προς το κοινό», κατέληξε ο δημοσιογράφος σε μια προσπάθεια του να φτιάξει ένα ακατανόητο επιχείρημα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Eurovision 2024: Πανικός με την «μάγισσα» της Ιρλανδίας – «Χριστέ και Παναγία πάμε σε διάλειμμα για ένα τρισάγιο» (video)

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Eurovision 2024: Έξαλλος ο Καραγιάννης του ekklisiaonline με τη “μάγισσα” της Ιρλανδίας – «5 ηρεμιστικά πήρε ο αρχιμανδρίτης» (video)

H AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον κορονοϊό: Πώς εξηγεί την απόφαση η εταιρεία

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..