Ρεπόρτερ της ΕΡΤ αποθέωσε σε ζωντανή σύνδεση Ναν και Παναθηναϊκό – Αν και Ολυμπιακός (video)

«Δικαιώθηκε ο ΠΑΟ με αυτόν τον φοβερό παιχταρά, τον Κέντρικ Ναν», δήλωσε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ

ΕΡΤ Ναν

Η σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί τη Μακάμπι τρέλανε την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και τη δημόσια τηλεόραση με ρεπόρτερ της ΕΡΤ να μιλά με ενθουσιασμό για την πράσινη εποποιΐα.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαδόπουλος, αν και διατηρεί ερυθρόλευκα συναισθήματά, σχολίασε με μεγάλη θέρμη την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 του Βερολίνου, με το «τριφύλλι» να επιστρέφει μετά από 12 χρόνια εκεί είχε συνηθίσει τους φιλάθλους του τα προηγούμενα χρόνια.

«Τι δεν θα πούμε για τον Αταμάν, για τον Παναθηναϊκό, για το Final 4;», είπε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ και συμπλήρωσε: «Μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στο Final 4 μετά από 12 χρόνια».

Ενώ μετά αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν λέγοντας: «Είχε κάνει μια μεγάλη επένδυση σε παίκτες και σε προπονητικό επιτελείο το καλοκαίρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δικαιώθηκε με αυτό τον παιχταρά τον Κέντρικ Ναν του ΝΒΑ, ο οποίος ήταν αυτός έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε στο Final 4».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανήρτησε ένα βίντεο, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, προκειμένου να παρουσιάσει την υπογραφή του Κέντρικ Ναν στο νέο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίασε με νόημα, απευθυνόμενος στους φίλους της ομάδας: «Βλέπετε αυτό που βλέπω; Επειδή βλέπω τον MVP της ομάδας που θα κατακτήσει την EuroLeague τα επόμενα πέντε χρόνια».

Στο εν λόγω βίντεο, ο κ.Γιαννακόπουλος δίνει κάποια στιγμή στον Ναν μία φιγούρα από την χαρακτηριστική πόζα του Αλ Πατσίνο από την ταινία «Ο Σημαδεμένος», με τον Αμερικανό άσο να γελά και να του λέει ότι τον είδε να φορά ένα μπουφάν με σχέδιο της ταινίας στο Game 3 με την Μακάμπι και τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, να απαντά πως έχει έναν Τουρκόσερβο φίλο με τον οποίο έλεγαν κάθε διάλογο από την συγκεκριμένη ταινία.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ραγκούσης: «Μακάρι να κάνω εγώ λάθος» – Τα στοιχεία για τις Ευρωεκλογές και το «καμπανάκι»

Με Ζουμπουλία και Ελένη Λουκά… η ελληνική απάντηση στην μάγισσα της Ιρλανδίας – Χαμός στη Eurovision (video)

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..