Συγκλονίζει η Ναταλία Γερμανού: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας» (Video)

«Εκεί κρύβεται η κατάντια της κοινωνίας μας…Κάποιοι κάνετε λάθος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

NewsRoom 16/05/2022 | 19:46

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε για τον Θύμιο από τον Πύργο που δέχτηκε bullying με αφορμή τα σχόλια που υπήρξαν για την υποδοχή του Κατσαούνη περί... "κατάντιας".

«Εκεί κρύβεται η κατάντια της κοινωνίας μας...Κάποιοι κάνετε λάθος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, αρκετοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν τη θερμή υποδοχή του Γιώργου Κατσαούνη, του πρώην παίκτη του "Survivor" στα Φάρσαλα, ως «την κατάντια της κοινωνίας μας», με τη Ναταλία Γερμανού να μιλά για την υπόθεση του Θύμιου, του νεαρού από τον Πύργο Ηλείας που δέχτηκε ακραίας μορφής εκφοβισμό.

Αναλυτικά όσα είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια:

«Έγραφαν στο Twitter ότι η υποδοχή του Κατσαούνη είναι η κατάντια της κοινωνίας μας. Παιδιά να σας πω κάτι, δεν είναι αυτή η κατάντια της κοινωνίας μας, το να μαζευτεί μια μερίδα ανθρώπων για να συγχαρούν έναν συντοπίτη τους, δεν πειράζει, δεν είναι κακό. Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν κάποιοι νταήδες πάνε στον Πύργο Ηλείας για να τραμπουκίσουν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί πολύ σοβαρό τροχαίο, μιλάω για τον Θύμιο, και τον αναγκάζουν να εξαφανιστεί και να ψάχνουμε τα ίχνη του. Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, κάποιοι τραμπούκοι που τα βάζουν με έναν άνθρωπο ευάλωτο, ανήμπορο και δυστυχή»