Newsroom

Newsroom

Συγκινητική κίνηση από τους γονείς της μικρής Ευαγγελίας – Πού δίνουν τα χρήματα που μαζεύτηκαν

Σε μια άκρως συγκινητική και ταυτόχρονα σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας που δυστυχώς έχασε τη ζωή της τον Σεπτέμβριο σε νοσοκομείο της Αγγλίας.

59d4cdcf1dc52415168b457e

Η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη είχε συγκινήσει το πανελλήνιο πριν λίγο καιρό με τη σκληρή μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Μετά από έκκληση της οικογένειας της μικρής, είχε συγκεντρωθεί μέσα σε λίγα 24ωρα το απαιτούμενο ποσό για να μεταβεί σε ειδική κλινική στην Αγγλία η Ευαγγελία.

Δυστυχώς, η 8χρονη έφυγε από τη ζωή καθώς παρουσίασε επιπλοκές στους πνεύμονες. Είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φεβρουάριο του 2016.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας από τα Χανιά της Κρήτης δώρισαν στο Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα «ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ», τα χρήματα που προορίζονταν για τις θεραπείες της κόρης του. Στόχος του Αλέκου και της Γεωργίας Καστρινάκη είναι να βοηθήσουν τις περιπτώσεις των παιδιών που έχει αναλάβει το σωματείο.

Το ποσό που κατατέθηκε φτάνει τις 185.000€ και πρόκειται να μοιραστεί ανάλογα με τις ανάγκες στις δυο περιπτώσεις που έχει αναλάβει ο Σύλλογος. Αυτές του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα , που διαγνώστηκε με Νευροβλάστωμα 4ου σταδίου πριν 3 χρόνια και του μικρού Χριστόφορου Κωνσταντόπουλου.

Η μητέρα του μικρού Χριστόφορου απηύθυνε το δικό της μήνυμα στους γονείς της Ευαγγελίας λέγοντας: «Η συγκίνηση μας είναι μεγάλη, ο θαυμασμός μας για την κίνηση αυτή απεριόριστος και το ευχαριστώ μας φαίνεται πολύ λίγο. Το αγγελούδι αυτό ήταν και θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Τα δάκρυα μας είναι λύπης και χαράς μαζί…».