Στον ΣΚΑΪ απαγορεύεται να πεις κακιά κουβέντα για τον Μητσοτάκη (video)

Άντε ρε, που έχει φθορά ο Μητσοτάκης... πού τα είδατε αυτά;

NewsRoom 20/09/2021 | 14:01

Το «άτυπο» γραφείο της ΝΔ ξαναχτυπά... Ο λόγος για την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και  Μαρία Αναστασοπούλου, που πλέον δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα στην προσπάθειά τους να προστατέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γιατί άπαξ και έχεις την τύχη να σε «φιλοξενήσουν» στην εκπομπή, αν θες να κυλήσει όμορφα η συνύπαρξη μαζί τους υποχρεούσαι να λες μόνο κοπλιμέντα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Διαφορετικά είσαι γκρινιάρης, μίζερος, ενοχλητικός...

Κάπως έτσι την πάτησε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός, ο οποίος είχε την αυταπάτη πως θα εκφράσει στον ΣΚΑΙ τις προσωπικές του απόψεις ελεύθερα και ανενόχλητα.

Μόλις ο δημοσιογράφος τόλμησε να πει πως «ο Μητσοτάκης έχει σοβαρή φθορά», όλο το πάνελ ξεσηκώθηκε για να τον συνετίσει.

Στους ρόλους του «καλού μπάτσου» οι παρουσιαστές της εκπομπής που με γλυκόλογα προσπάθησαν να τον αποτρέψουν να πει τη γνώμη του, στο ρόλο του «κακού μπάτσου» ο Μ. Παπαπαναγιώτου που απλά διέκοπτε τον Κλαυδιανό και τον εμπόδιζε να τοποθετηθεί.

ΥΓ. Δεν προκαλεί εντύπωση που στη συγκεκριμένη σύνθεση απουσιάζει επίσημος εκπρόσωπος της κυβέρνησης ή της Νέας Δημοκρατίας.