Newsroom

Newsroom

Στο Μαξίμου για επίσημο… «κατσάδιασμα» ο Κυρανάκης;

Στο Μαξίμου λίγες μέρες μετά το περιστατικό με τον Παύλο Πολάκη

5073725 0

Την πόρτα του μεγάρου Μαξίμου φέρεται να πέρασε ο Κώστας Κυρανάκης λίγες μόλις ημέρες μετά το επεισόδιο στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη. 

Ο Κώστας Κυρανάκης είχε επιτεθεί φραστικά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος όμως δεν έδωσε συνέχεια, γεγονός που προκάλεσε αρκετές «γαλάζιες» αντιδράσεις προς τον Κ. Κυρανάκη για την απρεπή του στάση.

Η στήλη Βηματοδότης πάντως, αν και δε το λέει ξεκάθαρα, φαίνεται να συνδέει την πρόσφατη επίσκεψη του Κώστα Κυρανάκη στο Μέγαρο Μαξίμου με το επεισόδιο στη Βουλή, χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες πληροφορίες, αφήνοντας έτσι τη φαντασία των αναγνωστών ελεύθερη…

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης

«Ένα πουλάκι απ΄αυτά που κατοικοεδρεύουν στην οδό Ηρώδου Αττικού και παρατηρούν τα πάντα και κυρίως ποιος εισέρχεται και ποιος εξέρχεται του Μεγάρου Μαξίμου, μου ψιθύρισε ότι τη Δευτέρα το πρωί, είδε να μπαίνει στο Μαξίμου ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης. Ποιον είδε και τι συζητήθηκε στο πρωθυπουργικό μέγαρο θα μάθω και θα σας πω εν καιρώ. Σας υπενθυμίζω απλώς ότι στην τελευταία συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για την Νοβάρτις υπήρξε ένταση ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε αναφορά για κάποιες… κότες λυράτες».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη